Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Junio Fashion'da "Kidsroom" Rüzgarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. organizasyonunda; BEKSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen Junioshow Fuarı’nda ‘Junio Fashion Show’ Kidsroom rüzgarı esti.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 01:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Junio Fashion'da "Kidsroom" Rüzgarı

Haber: BURHAN KAYA

Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junioshow) ile bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün kalbi Bursa’da atmaya devam ediyor. 60 ülkeden 1.000’in üzerinde iş insanının işbirliği için geldiği fuarda 200’e yakın üretici firma, ihracatlarını güçlendirmek için ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. 4 salondan oluşan 20 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuar, 12 Ocak Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bu bağlamda;

Uzun yıllardır bu sektörde olan 2015 yılında imalata atılan Zeynep Demir ve Hacer Karavas kardeşler Kidsroom firmasını büyüterek 3.sezonlarinda da Bursa JunioShow da yerlerini aldılar.

Firma sahibi Zeynep Demir; kısa sürede organizasyonun bir marka haline geldiğini ifade ederek, “Fuarda 10 binin üzerinde model sergileniyor. Fuara katılan firmamız yabancı alıcılarla ikili iş görüşmelerini sürdürürken, önemli iş bağlantıları kurma imkanı yakaladı. Fuar kapsamında düzenlendiğimiz standımıza çok sayıda ziyaretçinin ilgisini çekmeyi başardık dedi

Farklı tarzıyla  çocuk modasında trendleri yakalayan, birçok Avrupa ülkesi, Arap ülkeleri ve Rusya  piyasasıyla çalışma yapan, üretken kadın girişimci Demir, şu ifadeler de yer verdi. "İş insanları  2019 yeni koleksiyonlarıyla BURSA fuarında yine çok başırılı bulunup övgüler ve yoğun bir sipariş yeni müşteri  iş anlaşmaları ve Türkiye’de yoğun istek üzerine mağaza zincirleriyle anlaşma yaptıkların" sözlerine ekledi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.