Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Otoshow 2013, 5 Kasım’da başlıyor

Bursa 8. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 5 - 10 Kasım 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Fuarın özel davetliler ve basın mensupları için olan Vip açılışı...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Otoshow 2013, 5 Kasım’da başlıyor
Bursa 8. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 5 - 10 Kasım 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Fuarın özel davetliler ve basın mensupları için olan Vip açılışı ise 4 Kasım 2013 pazartesi günü gerçekleşecek.

    İki yılda bir gerçekleşen Bursa OtoShow Fuarı, 2011 yılında 122 bin 490 kişi tarafından ziyaret edildi. Bu yıl ise metrekare bazında yüzde 25 büyüme ile 4 ayrı salon ve fuayeden oluşan bir alanda 150 bin 000 ziyaretçi hedefi ile hazırlıklar yapılıyor.

    Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarla ilgili şu bilgileri verdi: “Sektördeki önemli markaların en son modellerinin sergileneceği, yeni modellerin Türkiye ve Bursa lansmanlarının yapılacağı Bursa OtoShow Fuarı’nda tüm bakışların Bursa’ya çevrilmesine neden olacaktır. Bursa ve bölgesindeki otomobil tutkunlarının beklediği Fuar, tüm segmentteki binek araçlar, spor otomobiller, 4x4 araçlar, SUV’lar, klasik otomobiller, aksesuarlar ve ticari araçlar kapsamı ile çok geniş bir kesime hitap edecektir.”

    Fuar zamanın otomobil kampanyalarına denk geldiğine dikkat çeken Ersözlü şöyle konuştu: “Fuara katılan birbirinden ünlü markalar yılın son aylarına denk gelen bu Fuarda çok cazip kampanyalarla otomobil severlerin karar verme süreçlerine önemli katkılarda bulunacaktır. Otomobil firmaları fuara özgü fiyatları ve düzenleyecekleri kampanyalarla satış adetlerini artırmayı hedeflemektedir. Birbirinden şık standlar ile fuara katılacak firmalar son model araçlarını sergileyecek, birbirinden ünlü mankenler, profesyonel gruplar tarafından gerçekleştirilecek dans şovları ise Bursa ve çevresinden gelecek on binlerce ziyaretçiye görsel bir şov sunacaktır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.