Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Modern Bir Tesis Kazanacak

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ile Bursa Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, Bursa Canlı Hayvan Pazaryeri, Kesimhane ve Karkas Et Borsası Projesi kapsamında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Modern Bir Tesis Kazanacak

BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ile beraberindeki BTB Meclis Üyeleri, Nilüfer ilçesine bağlı Badırga mahallesindeki 300 dönümlük alan üzerine inşa edilecek olan Bursa Canlı Hayvan Pazaryeri, Kesimhane ve Karkas Et Borsası arazisinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, “Bugün Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Bursa Canlı Hayvan Pazaryeri, Kesimhane ve Karkas Et Borsası `nın arazisinde incelemelerde bulunduk. Şehrimiz için, BTB üyeleri için, en doğrusu neyse onu yapmanın, gayreti içerisindeyiz. Öngörülen bu proje ile Bursa`da hayvansal ürünler sektöründe yeni bir sayfanın açılacağı ve Türkiye modellemesi olacağına bizlerin inancı tamdır. Piyasa fiyatlarını regüle etmesinin yanı sıra, üreticilerin ürünlerini gerek canlı gerekse de kesik et olarak belge bazında muhafazaya bırakmaları, bu belgeler ile farklı alışverişler yapabilmeleri sayesinde fiyatların istikrarı sağlanabilecek, piyasa fiyatları gerek üretici gerekse tüketiciler açısından makul seviyelerde gerçekleşebilecektir. İnanıyorum ki kolektif bir çalışma neticesinde Bursa modern bir tesis kazanacak ve bu alanda da bundan böyle adından söz ettirecektir.” dedi.

Deri OSB Müdürlüğü’ne ziyaret

Başkan Özer Matlı ve beraberindeki BTB heyeti, arazi üzerindeki incelemelerinin ardından Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yöntemini de ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Serdar Faik Pala,   Yönetim Kurulu Üyeleri Kuddusi Çetin ve Osman Yıldırım ile bir araya gelerek sektör hakkında istişarelerde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.