Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kitap Fuarı’nda Bursa AB Bilgi Merkezi’ne büyük ilgi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerine devam eden Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, 17. Bursa Kitap Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.AB Türkiye Delegasyonu finansal desteği ile uygulanan Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Kitap Fuarı’nda Bursa AB Bilgi Merkezi’ne büyük ilgi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerine devam eden Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, 17. Bursa Kitap Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

AB Türkiye Delegasyonu finansal desteği ile uygulanan Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın desteklenmesi projesi kapsamında 1997 yılından bu yana Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, 2019 yılı faaliyet planı çerçevesinde etkinliklerini sürdürüyor. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 17. kez gerçekleştirilen fuarda açtığı stantta ziyaretçilerini ağırlayan AB Bilgi Merkezi ziyaretçilerden ilgi gördü. Özellikle öğrencilerin ilgi odağı haline gelen AB Bilgi Merkezi standında çeşitli bilgilendirici yayınlar ve promosyon ürünleri dağıtılırken, ziyaretçilere Avrupa Birliği ve projeleri hakkında bilgiler de verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.