Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa iş dünyasına global danışman

Türkiye’deki AR-GE ve teknoloji sektörüne odaklı öncü danışmanlık, vergi ve denetim grubu Sistem Global Danışmanlık, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları alanında önde gelen danışmanlık firmalarından biri olan Erdem Kaya Patent ortaklığıyla Türkiye’deki 6’ıncı ofisini Bursa’da açtı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa iş dünyasına global danışman

Özgür EKİNCİ

Sheraton Otel’de düzenlenen panele istem Global Danışmanlık CEO’su Hüseyin Karslıoğlu, Sistem Global Ortağı Cengiz Aydemir Erdem Kaya Patent Yön. Kur. Baş. Erdem Kaya, Sistem Global Ortaklarından Ülkü Şengül ve İnovaban Genel Müdürü Dr. Kazım Atacay katıldı. 

‘GİRİŞİMCİLERİN SAYISI ARTMALI’

Bursa’daki girişimlerin ticarileşmesi ve yatırım alması için yapılması gerekenlerin anlatıldığı panelde konuşan Sistem Global CEO’su Hüseyin Karslıoğlu, Ülkemizde girişimler ve girişimcilerin sayısını artırmalıyız. Yeni ekonomik sistemde teknolojiyi temel alan fikirlerin ticarileşmesi ve global yolculuğa hazırlanması gerekiyor. Sistem Global Danışmanlık, bu süreçte girişimlerin önüne çıkması muhtemel tüm sorunları birer birer saptayıp çözüm yollarını ortaya koyuyor” dedi.

ENGELLERE KARŞI ÇÖZÜM…

Projeden şirketleşmeye, devlet desteklerinden yatırım ve yatırımcılara kadar çok geniş bir ekosistemde 150 kişilik kadroları ile hizmet verdiklerini ifade eden Hüseyin Karslıoğlu, “Ülkemizin ekonomik bağımsızlığını kazanması ve girişimlere her zamankinden daha fazla önem veriyoruz. AR-GE çalışmaları sonucunda kabiliyetlerini artıran ve küresel pazarlarda güçlü bir oyuncu olmak isteyen şirketlerin önündeki tüm engelleri kaldıracak çözümlerimiz var” diye konuştu.

‘ORGANİK ORTAKLIK KURDUK’

Erdem Kaya Patent Yön. Kur. Baş. Erdem Kaya ise “ Sitem Global Danışmanlık ve Erdem Kaya Patent çözüm ortaklığıyla başlayan birlikteliğimiz bu yıl Sistem Global Bursa’yı kurmamızla beraber organik bir ortaklığa dönüştü. Sistem Global Bursa’nın tecrübeli teknik ve mali ekibi şimdiden çok güzel işlere imza attı, ancak bu daha bir başlangıç. Sistem Global’in derin tecrübesi ve geniş hizmet portföyünü Erdem Kaya Patent’in Fikri Haklar alanındaki uzmanlığı ile harmanlayarak bölgemizdeki işletmelere yüksek katma değer sağlama konusunda son derece kararlıyız” şeklinde konuştu.

GENİŞ KATILIMLI PANEL

Panelde, “Fikirden Ticarileşmeye, Değerden Globalleşmeye Sistemli Bakış” konulu Bursa’da bir ilk niteliğindeki geniş katılımlı panel ile her biri alanında ülkemizin en yetkin profesyonellerinden olan panelist interaktif bir şekilde katılımcılara, AR-GE, İnovasyon, Hibe Destekler, Vergi Muafiyetleri ve Fikri-Sınai Haklar gibi konulardaki gelişmeler aktarıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.