Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Turizm Fuarı’nın İkincisi Geliyor

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Bursa’da düzenlenen ve büyük ilgi gören Bursa Turizm Fuarı’nın (BUTUR) ikincisi 19-21 Eylül tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2019 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2019 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Turizm Fuarı’nın İkincisi Geliyor

Bursa’nın fuarcılık potansiyelini daha da öne çıkarmak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 2018 yılında 9 ihtisas fuarına imza atan Network Fuarcılık, kente ve ülke ekonomisine önemli kazanımlar sağlamayı sürdürüyor.

Yaptığı profesyonellere yönelik ulusal çapta ihtisas fuarları ile alıcı ve satıcıları buluşturan Network Fuarcılık, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Bursa Turizm Fuarı’nın (BUTUR) hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye’nin turizm potansiyelini daha da öne çıkarmak ve dünya turizmden alacağı payı da arttırmak amacıyla hareket eden Network Fuarcılık, 19-21 Eylül tarihleri arasında Bursa 2. Turizm Fuarı’nı düzenleyecek.

“Acenteler ve otelcileri buluşturuyoruz”

Fuarla ilgili bilgi veren Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, “Fuarlarımızı gerçeğe en yakın akıl olan ortak akılla gerçekleştiriyoruz. Tüm paydaşlarla el ele vererek hep birlikte sektör için, ülkemiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 2. Bursa Turizm Fuarı, Türkiye’de turizm sektöründe önemli bir eksiklik olan acenteler ile otellerin buluşacağı profesyonel bir fuar açığını kapamak hedefiyle organize edilmektedir. Ulusal İhtisas Fuarı niteliğindeki Fuarımızda sadece oteller, kongre merkezleri ve havayolu şirketleri stant açabilecek, seyahat acenteleri ve tur operatörleri de ziyaretçi olabileceklerdir.” dedi.

“Herkesin çok memnun kalacağı bir fuar vaat ediyoruz”

Amaçlarının fuar süresince otellerin mümkün olduğunca fazla acente ile acentelerin de mümkün olduğunca fazla otel ile görüşme sağlamaları, tanışmaları, tanıtım yapmaları ve anlaşma imzalamaları olduğunu belirten Eker, “Fuarımızı düzenleyeceğimiz yer olarak Sabiha Gökçen Havalimanına 1 saatlik uzaklıktaki İstanbul-Ankara ve İzmirli seyahat acentelerimizin rahat ulaşabileceği, sosyal ve kültürel olanakları zengin Turizm Kenti Bursa’yı tercih ettik. Tarih olarak otellerin, acenteler ile yoğun anlaşma imzaladığı Eylül sonu tarihi belirlenmiştir. Ziyaretçilerimizin ve katılımcılarımızın çok memnun kalacağı bir fuar vaat ediyoruz. Fuardaki başarı tüm sektörün desteği ile olacaktır. Sektörün desteğini bekler, tüm turizm profesyonellerini Bursa’ya davet ederiz” ifadelerini kullandı.

Fuarların, katılımcılara, düzenlendiği şehirleri gezme ve tanıma fırsatı da sunduğunu söyleyen Eker, ziyaretçilere her gün 16.00-19.00 saatleri arasında Bursa turu sunacaklarını ve fuarın ikinci gününün akşamı da İskender Gecesi düzenleyeceklerini ifade etti.

Söz konusu fuarda, alıcı ve satıcılar birebir görüşmelerde iş olanaklarını arttırma fırsatı yakalarken, devlet yetkilileri, yerel yöneticiler, sektör temsilcileri, alıcı ve satıcılar ile Sivil Toplum Kuruluşları da bir araya gelerek ortak akıl oluşturuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.