Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da “Etçiyiz Biz” Diyenlere Özel Lezzetler

TAB Gıda güvencesiyle Türkiye’de 9 yıldır hizmet veren Arby’s, tutkuları lezzete dönüştürmeye devam ediyor. Bağımsız bir araştırma şirketinin açıkladığı verilere göre Türkiye’nin yarısından fazlası etten vazgeçemediğini belirtirken etin en özel hali Bursa Korupark ve Sur Yapı Marka AVM’lerde sevenleriyle buluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2019 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da “Etçiyiz Biz” Diyenlere Özel Lezzetler

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda bünyesinde hizmetlerine devam eden Arby’s, Türk halkının tutkularına kulak veriyor. Bağımsız bir araştırma şirketinin verilerine* göre Türkiye’de her 100 kişiden 61’i etten asla vazgeçemeyeceğini ifade ediyor. Bu tutkuyu yıllardır lezzete dönüştüren Arby’s, etten vazgeçmem diyenler için özenle hazırladığı geniş ürün yelpazesiyle Bursalı lezzet tutkunlarına etin en özel halini Korupark ve Sur Yapı Marka AVM’lerde bulunan restoranlarında sunuyor.

Benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan rosto sandviçleri, wrapleri, salataları ve leziz kıvırcık patatesleri misafirleriyle buluşturan Arby's'in sandviçlerinde kullanılan Roast Beef eti, dört saat boyunca fırında yavaş yavaş piştikten sonra sipariş anında taze olarak dilimleniyor.  Arby’s 12 saat marine edilmiş 4 saat fırınlanmış biftek eti ve 16 saat fırınlanmış, özel tekniklerle fümelenmiş kaburgası ile “Etçiyiz Biz” diyenlerin buluşma noktası olmayı sürdürüyor.

“En Hızlı Büyüyen Ülke” ödülüne layık görüldü

Türkiye'de yenilikçi menüleri ile 2010 yılından bu yana benzersiz bir lezzet sunan ve sektördeki bu başarısını geçtiğimiz yıllarda Global Arby’s’ten aldığı “Hızlı Büyüyen Ülke” ödülü ile pekiştiren Arby’s®, etten vazgeçmem diyen lezzet tutkunlarına, özenle hazırladığı geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunuyor.

TAB Gıda Türk Halkının Hassasiyetini Paylaşıyor

Aynı araştırmada yer alan verilere göre, Türk halkının %73’ü yerel üretim gıdaları tercih ettiğini ifade ediyor. Bu konuda Türk halkının hassasiyetini paylaşarak çeyrek asırdır Türkiye’ye hizmet veren TAB Gıda, çatısı altında yer alan Burger King, Sbarro, Usta Dönerci, Döner Stop ve Arby’s markalarının et ihtiyacını Amasya Suluova’daki Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu Ekur Et Entegre Tesisinde %100 yerli olarak karşılıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.