Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burkay: “yeni kabine iş dünyamızın önünü açacak reformları sürdürecek”

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay yeni kabinede yer alan bakanlara görevlerinde başarı dileyerek, “Güçlü Türkiye yolunda emek veren tüm Bakanlarımıza Bursa iş dünyası adına şükranlarımı sunuyorum”...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burkay: “yeni kabine iş dünyamızın önünü açacak reformları sürdürecek”

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay yeni kabinede yer alan bakanlara görevlerinde başarı dileyerek, “Güçlü Türkiye yolunda emek veren tüm Bakanlarımıza Bursa iş dünyası adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türkiye’nin önünde ekonomik ve sosyal anlamda çok büyük hedefler bulunduğunu dile getiren Başkan İbrahim Burkay, önceki kabinede yer alan bakanların Türkiye’nin geleceği adına önemli işlere imza attıklarını söyledi. “Kabinede yer alamayan Bakanlarımıza ülkemiz ve milletimiz için gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür ediyorum” diyen İbrahim Burkay, “Bu bir bayrak yarışıdır. Ülkemizin 2023 yılı için önüne koyduğu hedeflere ulaşması adına hizmet eden ve edecek olan tüm Bakanlarımıza minnettarız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da göreve gelen yeni kabinemizin ülkemizin refahını artıracak yeni çalışmalar yürütmeye ve iş dünyamızın önünü açacak reformlara imza atmaya devam edeceklerdir” dedi.

Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun kabinede başbakan yardımcılığı görevini üstlenmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden İbrahim Burkay, “Çavuşoğlu, Bursa’nın her anlamda gelişmesi adına başarılı çalışmalara imza attı. Şimdi yeni görevinde bu başarılarını ülkemiz adına sergileyecek olması Bursa iş dünyası olarak bizleri gururlandırıyor. Bakanımız yeni görevini de layıkıyla yerine getirecektir” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.