Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulgarlar Moneygram Ve Dsk Bank Mobil Transfer Hizmetinden Faydalanıyor

DSK Bank ve MoneyGram (NASDAQ: MGI), Bulgaristan’daki DSK Bank hesap sahiplerinin mobil aygıt vasıtasıyla güvenli para transferi yapmalarına olanak sağlayacak.Yeni hizmetle birlikte yurtdışındaki MoneyGram müşterileri, DSK Bank kullanıcılarına...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DSK Bank ve MoneyGram (NASDAQ: MGI), Bulgaristan’daki DSK Bank hesap sahiplerinin mobil aygıt vasıtasıyla güvenli para transferi yapmalarına olanak sağlayacak.
Yeni hizmetle birlikte yurtdışındaki MoneyGram müşterileri, DSK Bank kullanıcılarına dakikalar içinde güvenli para transferi gerçekleştirebilecekler. Bulgaristan’da bulunan ve dijital kanalları kullanan tüm DSK Bank müşterileri, 200’den fazla ülkedeki acentesinden 7 gün 24 saat uluslararası para transferlerini kabul edebilecek ve kabul edilen tutarları, cep telefonlarıyla hızlı bir şekilde kullanabilme imkanına sahip olacaklar. Ayrıca, yeni mobil uygulama sayesinde DSK müşterileri, kendi hesaplarından dünyanın farklı yerlerindeki acentelerine de para transferi gerçekleştirebilecekler. Para transferleri, çevrimiçi olarak gerçekleştirilebilmekte ve acentenin çalışma saatlerine ve düzenleyici gerekliliklerle uyum şartlarına tabi olacak şekilde dakikalar içinde alıcıya ulaşmaktadır. MoneyGram Balkanlar Direktörü Radu Pojoga şu ifadeleri dile getirmiştir: "Mobil hizmetin lansmanıyla birlikte MoneyGram, Bulgar müşterilerine güvenli ve yenilikçi hizmetler sunma taahhüdünü güçlendirmiştir. Yeni dijital çözüm, sevdikleriyle bağlantı kurmak isteyen müşterilerimizin daha kolay ve hızlı para transferi gerçekleştirebilmesine yönelik şirketin uzun vadeli hedeflerini yansıtmaktadır. Ailelerin acil durumlarda ve gereklilik halinde ödeme yapabilmesi, şirketlerin kurulması veya özel etkinlik kutlamalarında katkı sağlayıcı rolüyle gurur duymaktadır."
DSK Bank Banka Operasyonları Müdürlüğü Başkanı Emil Hristov şu ifadeleri dile getirdi: "DSK Bank, bu tür mobil transfer hizmetini başlatan Bulgaristan’daki ilk bankadır. Müşterilerimizin istedikleri yerde ve istedikleri zamanda ihtiyaç duydukları yeni ve geliştirilmiş deneyimi piyasaya sürüyoruz. Yeni hizmet, MoneyGram ve DSK Bank’ın birbirlerine ve en önemlisi de müşterilerine olan ortak taahhüdünün ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesidir".
Yeni hizmetin lansmanıyla birlikte DSK Bank, Nakit-Nakit, Nakit-ATM ve Nakit-mobil Para Hizmetleri sağlayan Bulgaristan’daki tek bankadır.
Bulgaristan, Avrupa’daki en büyük para transferi alıcılarındandır. Dünya Bankasına göre 2014 yılında yurtdışından yapılan para havalelerinin toplamı 1.7 milyar $ değerindedir (aynı zamanda Bulgaristan’dan 140 milyon $ gönderilmiştir). Bulgaristan’a en aktif para transferi yapan ülkeler Türkiye (2014 yılında 830 milyon $), İspanya (198M $), Almanya (113M $), ABD (97M $), Birleşik Krallık (74M $), İtalya (72M $) ve Yunanistan’dır (68M $).
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.