Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu ilçede Çin malı ayakkabı satılmıyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde ayakkabıcılar Çin malı ucuz ayakkabı satmıyor.Edremit Kunduracılar, Tabaklar ve Saraçlar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, içinde bulunduğumuz sonbahar ve kış döneminde ayakkabı seçiminin çok önemli olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu ilçede Çin malı ayakkabı satılmıyor
Balıkesir’in Edremit ilçesinde ayakkabıcılar Çin malı ucuz ayakkabı satmıyor.
Edremit Kunduracılar, Tabaklar ve Saraçlar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, içinde bulunduğumuz sonbahar ve kış döneminde ayakkabı seçiminin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Kışlık ayakkabıların üzeri deri, altı poliüretan tabandır. Kaymaz, kırılmaz çatlamaz. Müşteri bilmiyor, bunu deri diye satabiliyorlar. Müşteri sorduğunda biz buna deri diyemeyiz. Arada fiyat farkı çok oluyor. İmitasyon 50 lira, deri 100 lira” dedi.
Vatandaşların bilhassa kış aylarında gerçek deriden imal edilmiş ayakkabıları tercih etmesi gerektiğini ifade eden Akçeşme, “Gerçek deri nasıl anlaşılır? Rahmetli babam bir ayakkabı geldiği zaman deriyi burnuna yaklaştırıp kokardı. Gerçek derinin kokusu olur. İmitasyon ayakkabıda deri kokusu olmaz. Edremit’te çin malı satan hiçbir arkadaşımız yok. Zaten Çin malları sağlıklı değil. Hastalığa sebebiyet verebiliyor. Edremit’te biz bunları sattırmadık. Sattırmamaya da gayret ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.