Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO’nun dev projeleri gün sayıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, TEKNOSAB, Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi ve Kirazlıyayla Eğitim Merkezi gibi dev projelerin yakında temellerinin atılacağını söyledi.Meclis toplantısında konuşan BTSO...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO’nun dev projeleri gün sayıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, TEKNOSAB, Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi ve Kirazlıyayla Eğitim Merkezi gibi dev projelerin yakında temellerinin atılacağını söyledi.

Meclis toplantısında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi ile geçen hafta düzenlenen New York Türkiye Ticaret Merkezi ziyaretine de değindi. Dünya ekonomisinin nabzını tutan New York’ta 5. Cadde’ye çok yakın bir konumda Ekonomi Bakanlığı ve TİM’in liderliğinde, Türkiye’nin ikinci Ticaret Merkezi’nde incelemelerde bulunduklarını vurgulayan Burkay, “Türkiye’de odalar arasında yine öncü bir rol üstlenerek Türkiye Ticaret Merkezinde (TTM) ofisleri bulunan ilk oda olduk. Bursa iş dünyası temsilcilerimiz, posta kutusu maliyetine ofis sahibi oldular. İnşallah bundan sonra firmalarımızın da destekleriyle Moskova, Londra ve Dubai gibi farklı ülkelerdeki 10 ticaret merkezini Bursa iş dünyamızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın en önemli marka değerlerinden birisi olan Bursaspor’un Paul Le Guen ve teknik ekibiyle yeni başarılara imza atacağına inandığını belirten Başkan Burkay, yeşil beyazlı kulübü başarıya ulaştıracak en önemli faktörün taraftarı olduğunu belirtti. Bursaspor’un yeni hedefleri için mutlaka tribünlerin dolması gerektiğini kaydeden Burkay, “Bursa iş dünyası olarak Odamızın koordinasyonunda iş dünyası kuruluşlarımızın ve özellikle de Ticaret Borsamız ve OSB yönetimlerimizin katkılarıyla yeni sezonda 20 bin kombine ile tribünleri doldurmayı hedefliyoruz. Bu kampanyaya firmalarımızın da katılmasını istiyor, Bursaspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Dev projeler gün sayıyor

BTSO olarak Bursa ekonomisine değer katan projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Burkay, şöyle konuştu:

“Güçlü Oda, Güçlü Üye vizyonuyla gerçekleştirdiğimiz BTSO BİZ Projesi kapsamında hazırladığımız BTSO BİZ Kart’ın lansmanını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda 1.5 yıl gibi kısa bir sürede kamulaştırma işlemlerini tamamladığımız Türkiye’nin ileri teknoloji üretim merkezi olacak TEKNOSAB’ın da yakında temelini atıyoruz. Ayrıca odamızın vizyon projeleri arasında yer alan Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi ile Uludağ Kirazlıyayla Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin de inşaatına en kısa sürede start veriyoruz. ‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ vizyonuyla şehrimizi ve ekonomimizi büyüten adımlar atmaya devam edeceğiz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.