Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO’dan ‘Bursa İçin Bir Fidan Dik’ Kampanyasına Tam Destek

Btso Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, Oda Olarak Bursa’nın Yeşil Kimliğinin Korunmasına Büyük Önem Verdiklerini İfade Etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO’dan ‘Bursa İçin Bir Fidan Dik’ Kampanyasına Tam Destek
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Valiliği’nin başlattığı ‘Bursa için bir fidan dik’ kampanyasına destek verme kararı aldı.
Bursa, Mudanya yakınlarında çıkan ve yaklaşık 50 hektarlık ormanlık alanı kül eden yangının yaralarını sarmaya çalışıyor. Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun bölgeyi yeniden ağaçlandırmak maksadıyla sosyal medya üzerinden başlattığı ‘Bursa İçin Bir Fidan Dik’ kampanyasına Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olan BTSO’dan da tam destek geldi. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, oda olarak Bursa’nın yeşil kimliğinin korunmasına büyük önem verdiklerini ifade etti. Bu kapsamda kentin ortak aklını harekete geçirerek oluşturdukları 18 sektörel konseyden birinin de Çevre ve Temiz Üretim Konseyi olduğunu dile getiren İsmail Kuş, “Konseyimizin çalışmaları doğrultusunda şehrimizde doğayla dost ve sürdürülebilir bir üretim modelinin gelişmesini hedefledik. Mevcut sanayi bölgelerinin dışında kalan ve çevresel etkileri olumsuz sanayi kuruluşlarını OSB’lere taşıma planımız da kentin yeşil kimliğini korumak adına belirlediğimiz hedefler arasında bulunuyor” dedi.
Mudanya yakınlarında meydana gelen ve 50 hektarlık ormanlık alanı küle döndüren yangının kentin yeşil kimliğine büyük zarar verdiğini ifade eden Kuş, “Sayın valimizin öncülüğünde başlatılan ve sivil toplum kuruluşları tarafından da desteklenen kampanyayı iş dünyası olarak anlamlı buluyoruz. Bölgenin yeniden ağaçlandırılması adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. İnşallah el birliği ile ormanlık arazimizi yeniden kazanacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.