Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO iftar sofralarında ‘ramazan’ heyecanı başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl da şehrin iki ayrı yerine kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşları ağırlayacak.Hayırsever işadamları ve kurumların sponsorluğunda 4 yıldır hazırlanan iftar sofraları, bu yıl da Ramazan Ayı...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO iftar sofralarında ‘ramazan’ heyecanı başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl da şehrin iki ayrı yerine kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşları ağırlayacak.

Hayırsever işadamları ve kurumların sponsorluğunda 4 yıldır hazırlanan iftar sofraları, bu yıl da Ramazan Ayı boyunca Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi Çarşamba Pazarı’nda kurulacak. BTSO ev sahipliğinde düzenlenen ’İftar Sofraları’, ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşma için de fırsat sunacak. “Ramazanda Birlikte Olalım” kampanyasıyla yaklaşık 250 bin Bursalıyı iftar sofralarında buluşturan BTSO, bu yıl da yaklaşık 60 bin kişiyi Yıldırım ve Osmangazi’de ağırlayacak.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ramazan ayının güzelliklere, berekete ve Allah’ın rızasına ulaşabilmede çok önemli fırsatları barındırdığını söyledi. Bu mübarek ayda yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşadıklarını ifade eden Başkan İbrahim Burkay, “11 ayın sultanı ramazan ayına ulaşabilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Paylaşmanın, beraberliğin, sevginin ön plana çıktığı bu mübarek ayın hepimize bereket ve huzur getirmesini diliyorum. 250 bine yakın hemşerimizi iftar sofralarında ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl da 5.’sini düzenlediğimiz organizasyonumuzda dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en önemli adreslerinden birisi olacak. Her gün yaklaşık 2 bin kişiyle birlikte iftarımızı açacağız. Bu açıdan herkesin ramazan ayını şimdiden tebrik ediyor, bu mübarek ayın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.