Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO Akademi’den 5 bin kişiye eğitim

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen eğitimlere 9 ayda 5 bin kişi katıldı.BTSO Akademi eğitimleri 2017 yılında da devam ediyor. İş dünyasının talepleri doğrultusunda belirlenen eğitimler, BTSO üyelerine yeni ufuklar...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO Akademi’den 5 bin kişiye eğitim

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen eğitimlere 9 ayda 5 bin kişi katıldı.

BTSO Akademi eğitimleri 2017 yılında da devam ediyor. İş dünyasının talepleri doğrultusunda belirlenen eğitimler, BTSO üyelerine yeni ufuklar kazandırırken, kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlıyor. 2017 yılının ilk 9 ayında 90’a yakın eğitim programı düzenlendi. BTSO Meslek Komileri başta olmak üzere sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda hazırlanan eğitimlerden ise 5 binden fazla kişi faydalandı.

BTSO Akademi kapsamında otomotiv, kimya, gıda, uzay, havacılık, savunma, kompozit, tekstil, bebe ve çocuk konfeksiyonu, enerji, inşaat gibi çok sayıda sektöre yönelik eğitim düzenlendi. Bu eğitimlerin yanı sıra her ay KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ de iş hayatına atılmak isteyen firmalara rehber oluyor. Ortalama her ay 10 eğitimin yapıldığı ve 600’e yakın kişinin faydalandığı eğitimlerle ilgili talep ve bilgilere ise akademi.btso.org.tr web adresinden ulaşılabiliyor.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinden olan Bursa’da şirketlerin gelişmesinde anahtar faktörün eğitim olduğunu söyledi. BTSO Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlere şirket yönetici ve çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Burkay, iş dünyasının kişisel gelişimlerini ve dış ticaretini artıran eğitimlere devam edeceklerini kaydetti.

BTSO Başkanı Burkay, üyelerinin ihracatını artırmaya dönük hayata geçirdikleri Küresel Fuar Acentesi, Ticari Safari ve Ur-Ge Projeleri’nden faydalanan KOBİ’lerin dış ticaret eğitimlerine de yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.