Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bta’nın Şekerbank Hisselerinin Bir Kısmı İcradan Satışa Çıkarıldı

Vakıfbank tarafından açılan alacak davası sonucunda Şekerbank hisselerinin bir kısmının icra müdürlüğünce satışa çıkarıldığı açıklandı.BTA Securities JSC’nin sahibi olduğu Şekerbank hisselerinin bir kısmının Vakıfbank tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vakıfbank tarafından açılan alacak davası sonucunda Şekerbank hisselerinin bir kısmının icra müdürlüğünce satışa çıkarıldığı açıklandı.
BTA Securities JSC’nin sahibi olduğu Şekerbank hisselerinin bir kısmının Vakıfbank tarafından açılan alacak davası sonucunda icra müdürlüğünce satışa çıkarıldığı açıklandı.
Vakıfbank’tan, Kamuya Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"2007 yılında BTA Bank JSC’nin teminat mektubu ile kredi kullandırılan ELT Lojistik Ltd. Şti.’nin kredi geri ödemesinde yaşanan aksama nedeniyle Bankamızca BTA Bank JSC ve BTA Securities JSC aleyhine açılan alacak davası Bankamız lehine sonuçlanmış; Mahkeme kararının infazı için başlatılan icra takibi çerçevesinde BTA Securities JSC’nin maliki olduğu Şekerbank T.A.Ş. hisselerinin bir kısmı İcra Müdürlüğü’nce satışa çıkartılmıştır. Konu ile ilgili hukuki süreç devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.