Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BSO Başkanı Uğur Sanayi Odaları Konsey Toplantısına katıldı

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur katıldığı Sanayi Odaları Konsey Toplantısı’nda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.Türkiye’ deki 12...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BSO Başkanı Uğur Sanayi Odaları Konsey Toplantısına  katıldı

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur katıldığı Sanayi Odaları Konsey Toplantısı’nda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Türkiye’ deki 12 sanayi odası başkanının katıldığı toplantıda ülkemizin ihtiyaç duyduğu reformlar, istihdam, sanayicilerin ihtiyaç, beklenti ve sorunları görüşüldü. Bölgelere dair ekonomik gelişmelerin istişare edildiği konsey toplantısında Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir’ de son dönemde yaşanan sanayi atağına yönelik bilgiler verdi. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmeler ve yeni alan ihtiyacı ile Gökköy Lojistik Merkezi’ nde başlatılan ihracat seferberliğine değinen Başkan Uğur, üretim ve ihracat yapan sanayicinin Balıkesir’ e gümrük açılması ile ilgili talebini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.