Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Brc Türkiye’deki 20. Yılını Kutluyor

BRC, Türkiye’deki 20. yılını yeni tüketici platformu “Yol Arkadaşım” programı ile kutluyor.“Yol Arkadaşım” programıyla BRC ürünü tercih eden tüm tüketiciler çeşitli avantajlardan yararlanacak. Böylece BRC, müşterileriyle olan...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BRC, Türkiye’deki 20. yılını yeni tüketici platformu “Yol Arkadaşım” programı ile kutluyor.
“Yol Arkadaşım” programıyla BRC ürünü tercih eden tüm tüketiciler çeşitli avantajlardan yararlanacak. Böylece BRC, müşterileriyle olan ilişkilerini, uzun yıllar sürecek uzun yıllar sürecek dostluklar haline getirmeyi hedefliyor.
BRC Türkiye temsilcisi 2A Mühendislik A.Ş yetkilisi Emre Deler, “Yol Arkadaşım” programı ile müşterilerinin birçok markanın ürünlerinde özel indirimler ve sürpriz hediyeler kazanabileceklerini söyledi. Ayrıca müşterilerinin katılacakları anketlerle alınan hizmetin geliştirilmesine katkı sağlayabileceklerini ve istedikleri zaman BRC ile iletişimde olabileceklerini belirtti. Deler, “Bir BRC ürününü tercih edildiği zaman, BRC tarafından SMS ile gönderilen özel referans koduyla www.yolarkadasimbrc.com ‘da kayıt işleminizi gerçekleştirebilir. Web sitesine giriş yaptıktan sonra avantaj detay sayfasındaki ‘Talep Et’ butonuna tıklanarak müşterilerimize özel avantajlardan faydalanılabilir. Anlaşmalı iş yerlerinden yapılacak alışverişlerde ise BRC Yol Arkadaşım üyeleri çeşitli indirimler kazanacaklar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.