Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borusan, Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri Liderlik Grubu’nda

Borusan Holding, aldığı davet üzerine Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri Liderlik Grubu’na Türkiye’den seçilen ilk ve tek şirket oldu.Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri’ne imza atan kuruluşlar arasında...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Borusan Holding, aldığı davet üzerine Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri Liderlik Grubu’na Türkiye’den seçilen ilk ve tek şirket oldu.
Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri’ne imza atan kuruluşlar arasında yer alan ve bu alanda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle önemli yeri olan Borusan Holding, aldığı davet üzerine Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri Liderlik Grubu’na Türkiye’den seçilen ilk ve tek şirket oldu.
2012 yılından bu yana Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri’ne (UN Women Empowerment Principles - UN WEPs) imza atan kuruluşlar arasında yer alan Borusan Holding aldığı davet üzerine Birleşmiş Milletler Kadını Güçlendirme İlkeleri Liderlik Grubu’na (UN Women Empowerment Principles Leadership Group) üye olarak seçildi. Borusan’ın Türkiye’den katılan ilk ve tek şirket olduğu bu grup aralarında akademisyenler, uluslararası sivil toplum kuruluşları, emek örgütleri, kadın kuruluşları ve iş dünyası temsilcilerinin yer aldığı toplam 30 üyeden oluşuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.