Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bodrum’un denize sıfır ilk muhafazakar oteliyiz"

1453 Bodrum Resort Hotel & Spa Otel Müdürü Emrah Esen, Bodrum’un denize sıfır ilk muhafazakar oteli olduklarını söyledi.Türkiye’nin yerli yabancı en önemli tatil yerlerinden Bodrum’un denize sıfır ilk muhafazakar oteli olduklarını söyleyen...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1453 Bodrum Resort Hotel & Spa Otel Müdürü Emrah Esen, Bodrum’un denize sıfır ilk muhafazakar oteli olduklarını söyledi.
Türkiye’nin yerli yabancı en önemli tatil yerlerinden Bodrum’un denize sıfır ilk muhafazakar oteli olduklarını söyleyen 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa Otel Müdürü Emrah Esen, 1 Mayıs’tan itibaren açık olduklarını ve bütün müşterilerine mükemmel ve huzurlu bir tatil vaat ettiklerini söyledi.
’1 Mayıs Deniz ve Huzurun Fethi’ sloganıyla yola çıktılarını belirten Esen, "Bodrum şehir merkezine 4 km, Bodrum/Milas hava limanına 35 km (40 dakika) mesafede olup hizmet anlayışının ilk sırasında ise her şey dahil bir tatilin helal sınırlar içerisinde hizmete sunulması yer alıyor. Dünyaca ünlü bir marka haline gelmiş Türkiye’nin göz bebeği güzel Bodrum’un herkes için kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek misafirlerin gelenek, görenek ve değerlerine uygun, saygı çerçevesinde huzurlu tatil beklentilerini karşılamak ise olmazsa olmazlarımız arasında. Misafirlerimizin dini vecibelerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri adına tüm odalarda Kur’an-ı Kerim, seccade, tespih ve kıble işareti de yer alıyor" ifadelerini kullandı.
1453 Bodrum Resort Hotel & Spa Otel Müdürü Emrah Esen, Bodrum’un saklı cenneti Asarlık Koyu’nda konumlanan otelin ortak kullanımlı denize sıfır aile plajı, bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabilecekleri havuzlar, içlerinde çocuk havuzu ve su kaydırağı da olan 2 adet yüzme havuzu olduğunu belirterek, "huzur bulmak isteyen bütün misafirlerimizi, otelimize bekliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.