Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bnp Parıbas Cardıf 3’üncü Çeyrek Sonuçlarını Açıkladı

BNP Paribas Cardif Türkiye, 2015 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı.Türk sigorta sektöründe koruma sigortacılığı, hayat sigortacılığı ve bireysel emeklilik alanlarında faaliyetlerini sürdüren BNP Paribas Cardif Türkiye, 2015...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BNP Paribas Cardif Türkiye, 2015 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı.
Türk sigorta sektöründe koruma sigortacılığı, hayat sigortacılığı ve bireysel emeklilik alanlarında faaliyetlerini sürdüren BNP Paribas Cardif Türkiye, 2015 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Koruma ürünlerinde bir önceki döneme göre yüzde 32 büyüme kaydeden BNP Paribas Cardif, hayat koruma ürünlerinde yüzde 22, bireysel emeklilikte ise yüzde 13 büyüdü.
BNP Baribas Cardif, koruma ürünlerinde bir önceki döneme göre yüzde 32 büyüme kaydederek 283 milyon TL’lik prim üretimine ulaştı. Hayat koruma ürünlerinde ise yüzde 22’lik büyüme oranı ile pazarın üzerinde büyüme göstererek 240 milyon TL’lik prim üretimi sağladı. Bireysel emeklilik kategorisinde de faaliyet gösteren BNP Paribas Cardif, Eylül 2015 sonu itibariyle sözleşme bazında yüzde 13 büyüyerek 216 bin adet emeklilik sözleşmesine, fon büyüklüğünde ise yüzde 27’lik büyüme ile 1.2 milyar TL’lik hacme ulaştı.
BNP Paribas Cardif Genel Müdürü Cemal Kişmir konuyla ilgili açıklamasında, “BNP Paribas Cardif olarak temel stratejimiz, kaliteli ve sürdürülebilir bir büyüme gösterirken, aynı zamanda müşterilerinin ve pazarın ihtiyaçlarını en iyi anlayan şirket olmak. 2015 hedeflerimizi tüm satış kanallarımızla birlikte bu felsefe üzerinde oluşturduk. 3’üncü çeyrek sonuçlarına baktığımızda şirket olarak başarılı bir yıl geçirdiğimizi, yıl sonunda hedeflerimizin üzerinde büyüme rakamlarına ulaşacağımızı görüyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.