Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BKM Express'in yeni reklam filminde Cüneyt Çakır rol aldı

Dijital cüzdan Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Express'in yeni reklam filminde FIFA kokartlı ve başarılı hakem Cüneyt Çakır rol aldı. 2014’te kullanıcı sayısını 2,5 kat artıran BKM Express, 500 bine ulaşan üye sayısı ve 750 üye işyeri...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BKM Express'in yeni reklam filminde Cüneyt Çakır rol aldı
Dijital cüzdan Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Express'in yeni reklam filminde FIFA kokartlı ve başarılı hakem Cüneyt Çakır rol aldı. 2014’te kullanıcı sayısını 2,5 kat artıran BKM Express, 500 bine ulaşan üye sayısı ve 750 üye işyeri ile büyümesini sürdürmeye devam ediyor.

Bankaların ortak platformu BKM, 2 yıl önce hayata geçirdiği BKM Express‘in başarısını başarılı hakem Cüneyt Çakır’ın oynadığı reklam filmiyle taçlandırıyor. Konuyla ilgili yapılan basın toplantısında konuşan BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko, "2 yıl önce ‘İnternetten Aldım’ mesajı ile kullanıcılarımız ile buluştuk. Ardından internetten alışverişin ‘Kolay, Hızlı ve Güvenli’ olduğunu paylaştık. Mobil uygulamalarımızla birlikte her an her yerden alışveriş imkânını sunduk. Bugün reklam yüzümüz yeşil sahaların başarılı hakemi Cüneyt Çakır oldu. Cüneyt Çakır yeşil sahalarda başarılı bir şekilde yönettiği maçlarda sarı ve kırmızı kartları en doğru şekilde kullanıyor. Cüneyt Bey artık yeşil sahalar dışında kartını cüzdanından çıkarmıyor. Bunun için bizimle birlikte ‘Kartını Çıkarmadan Alışverişini Öde’ ve ‘7/24 Para Gönder’ diyor. Bu desteği için kendisine ayrıca teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

BKM Express’in kullanım alanlarının her geçen gün yaygınlaştığını belirten Soner Canko, "BKM Express bu yıl hizmet alanına yüz yüze işlemleri ekledi. İlk yüz yüze işlemi akaryakıt sektöründe araçtan inmeden mobil cihazlar üzerinden ödeme ile yaptık. Bu ödemelerimizi restoranlara taşıdık. Restoranda da cüzdana ihtiyaç olmadan mobil ödemeyi hayata geçirdik. BKM Express ile giyilebilir cihazlar üzerinden ödeme projesine de imza attık. Google Glass üzerinden BKM Express ile ödeme projemiz dijital cüzdanla yapılan ödeme konusunda dünyada bir ilk oldu." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.