Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bimeks, Türkiye’nin en büyük 100’üncü şirketi oldu

Türkiye'de Reel Sektörün Büyüme Performansı Açısından Önemli Bir Gösterge Kabul Edilen Fortune 500 Listesi Açıklandı. Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketinin Mali Performansının Sıralandığı Listede Bimeks 100'üncü Sıraya Yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bimeks, Türkiye’nin en büyük 100’üncü şirketi oldu
Türkiye’de reel sektörün büyüme performansı açısından önemli bir gösterge kabul edilen Fortune 500 listesi açıklandı. Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin mali performansının sıralandığı listede Bimeks 100’üncü sıraya yükseldi.
Fortune 500’ün her yıl yayınladığı listede geçen yıla göre 4 basamak yükselen Bimeks, 1 milyon 572 milyon TL ciro ile 100’üncü sırada yer aldı. Bimeks Fortune 500 listesine 4 yıl önce 266’ncı sıradan girmişti. Geçtiğimiz günlerde de uluslararası marka kurumu Brand Finance, Bimeks’i Türkiye’nin en değerli 66’ncı markası olarak ilan etmişti.
Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Türkiye’nin dev kuruluşları arasında, en büyük 100 şirketten biri olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Ülkemize katma değer, istihdam ve teknoloji üreten şirketlerden biri olmak, bizi motive ediyor. Biz 10 yıldır kesintisiz olarak büyüyen bir şirketiz. Ama büyümeyi sağlıklı kılan unsurun kârlılık ve verimlilik olduğunu biliyoruz ve buna göre ilerliyoruz. Başarımızın altında süreklilik ve sürdürülebilirlik var. Bimeks 40 milyar TL’lik tüketici elektroniği pazarında gidilecek daha çok yol olduğunu bilerek, değişen talep koşullarını görerek, esnek ve entegre iş modelleri geliştirmeye ve en önemlisi proaktif olmaya devam edecek. 2016 yılında da heyecan verici projeleri ve yenilikleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.