Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilişim sektörünün hacmi 3 trilyon dolar

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bursalı firmalara ‘bilişim sektöründe maliyet ve kârlılık stratejileri’ anlatıldı.BTSO tarafından 2014 yılında hayata geçirilen ve 180’in üzerinde eğitim ve gelişim programına yaklaşık 13 bin...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilişim sektörünün hacmi 3 trilyon dolar

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bursalı firmalara ‘bilişim sektöründe maliyet ve kârlılık stratejileri’ anlatıldı.

BTSO tarafından 2014 yılında hayata geçirilen ve 180’in üzerinde eğitim ve gelişim programına yaklaşık 13 bin BTSO üyesi iştirak ettiğii BTSO Akademi, Bursalı firmaların gelişimine destek olmaya devam ediyor. Oda hizmet binasında düzenlenen ‘bilişim sektöründe maliyet ve kârlılık stratejileri’ eğitimi ilgi gördü. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, bütün firmaların dünyada baş döndürücü bir hızla gelişen rekabete ayak uydurması gerektiğini ifade etti.

Bilişim sektörünün dünyada 3 trilyon dolarlık bir ekonomik büyüklüğe ulaştığını ifade eden Aytuğ Onur, “Bugün dünyanın en değerli 5 şirketinden 4’ü bilişim sektöründe faaliyet gösteriyor. Hepimizin yakından bildiği Apple’ın marka değeri 800 milyar doların üzerinde. Bizler de stratejik bir öneme sahip olan sektörümüzün gelecek stratejilerini belirlemek adına 20 sektörel konseyimizden birisi olan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konseyi’mizi oluşturduk. Ortak aklı harekete geçirdiğimiz konseyimizde sektörümüze yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor” dedi.

Yönetim Danışmanı İsmail Hakkı Kavurmacı tarafından firmaların bilişim sektöründe daha kârlı ve başarılı olması için kullanılacak yöntem ve araçlar hakkında bilgi verildi. Gün boyunca 4 bölüm halinde gerçekleştirilen eğitimde maliyet ve verimlilik için tanımlar, satış stratejileri ve yönetim modeli ve liderlik gibi konular ele alındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.