Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilişim Sektörü Profesyonelleri BİSİAD Organizasyonu İle Bir Araya Geldi.

Bilişim İşadamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) tarafından 25 Nisan’da gerçekleştirilen organizasyon ile bilişim sektörü profesyonelleri bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilişim Sektörü Profesyonelleri BİSİAD Organizasyonu İle Bir Araya Geldi.

Türkiye’nin ilk bilişim işadamları derneği olan BİSİAD tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Bursa ve çevre ilçelerden 200’ü aşkın seçkin konuk geceye katılım sağladı. Kamu ve özel şirketlerin bilişim ile ilgili alanlarından katılımcıları ve BİSİAD üyelerinin yer aldığı gecede bilişim sektörünün gücü bir kez daha dile getirildi. Crown Plaza Otel'de gerçekleşen etkinlikte akşam yemek öncesi fuaye alanında kurulan standlarda bilişim firmaları ürün ve hizmetlerini tanıtma olanağı buldular.

 

Gecede konuşma yapan BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın sunumunda; dünyada en değerli on markadan beşinin bilişim ve yazılım şirketlerinden oluştuğunu Türkiye’de ise en değerli on markanın dördünün banka olduğuna dikkat çekti. Türkiye’nin 2023’de 500 Milyar dolarlık ihracat hedefi olduğunu hatırlatan Akın, bu hedefe bilişim sektörü olmadan ulaşmanın mümkün olamayacağını dile getirdi.

 

Bursa’nın bilişim sektörüne daha fazla önem vermesi ile temiz ve daha katma değerli bir iş hacmine kavuşacağını vurgulayan Osman Akın, BTSO gerekli desteği verir ise Bill Gates gibi ünlü isimlerin Bursa’ya konuşmacı olarak davet edilerek, gelecek vizyonunda bilişimin öne çıkartılmasının mümkün olabileceğinin bilgisini verdi.

 

 

Gece sonunda BİSİAD tarafından verilen mesajda Bursa Yazılım Vadisi, Uluslararası Bilişim Kongre ve Sergisi, kümelenme faaliyetleri gibi onlarca başarılı projeye imza atan BİSİAD, sektör profesyonellerinin gücünü de alarak çalışmalarına devam edeceği bilgisini verdi.

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.