Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilişim firmasından döviz bozduran müşterilerine büyük indirim

Türkiye’nin ekonomik olarak bir nebze rahatlamasına katkı sağlamayı hedefleyen Ajans Mention, geliştirdiği kampanyayla birikimini dolar ve euro olarak saklayan vatandaşları dolar ve eurosunu bozdurmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya teşvik...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin ekonomik olarak bir nebze rahatlamasına katkı sağlamayı hedefleyen Ajans Mention, geliştirdiği kampanyayla birikimini dolar ve euro olarak saklayan vatandaşları dolar ve eurosunu bozdurmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya teşvik ediyor.
Bilişim alanında faaliyetlerini sürdüren Ajans Mention, dolar ve euro kurunun yükselmesi ve ekonominin bu durumdan olumsuz etkilenmeye başlaması üzerine birçok ajansın ve kuruluşun örnek alacağı bir kampanya geliştirdi. Türkiye’nin ekonomik olarak bir nebze rahatlamasına katkı sağlamayı hedefleyen Ajans Mention, vatandaşları dolar ve eurosunu bozdurarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya teşvik ediyor. Ajans Mention, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Dolarlarınızı bozdurarak Türk lirası veya altın olarak saklayın" çağrısı üzerine dolar ve eurolarını bozdurduğuna dair makbuz getiren müşterilerine özel kurumsal yazılım, sosyal medya danışmanlığı, web tasarım, haber PR danışmanlığı ve kurumsal seo gibi hizmetlerinde yüzde 40 indirim yapacak.
Ajans Mention’un kurucusu M. Burak Torun, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı çağrı üzerine milli değerimiz Türk lirasına sahip çıkma ve uluslararası arenada değerine katkı sağlamak için dolar ve eurolarımızı bozdurmak ve vatandaşlarımızın da bozdurmasını teşvik edici kampanyalar düzenlemek her firma ve kuruluşun vatandaşlık görevidir. Ajans Mention olarak verdiğimiz hizmetlerde 500 dolar ve üzeri dolar ve eurosunu bozduran ve makbuzunu bize ileten müşterilerimize yüzde 40 indirim sağlayacağız. Umarım bu kampanyamız birçok ajans ve firmaya örnek olur. Allah’ın izni ile milli değerimiz Türk lirası tekrar değerlenecektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.