Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik, yöresel ürünleri ve uluslararası tiyatro festivaliyle Yörex’te

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (BTOS) ve Bilecik Belediyesi, Yöresel Ürünler Fuarı’nda stant açtı.Antalya Ticaret Borsası’nın ’Sizin oraların nesi meşhur?’ sloganıyla bu yıl 7’ncisini düzenlediği; 119 oda ve borsa, 13 kalkınma ajansı,...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (BTOS) ve Bilecik Belediyesi, Yöresel Ürünler Fuarı’nda stant açtı.
Antalya Ticaret Borsası’nın ’Sizin oraların nesi meşhur?’ sloganıyla bu yıl 7’ncisini düzenlediği; 119 oda ve borsa, 13 kalkınma ajansı, 45 kurum ve kuruluş ve 400’e yakın katılımcının 200’e yakın stant oluşturduğu Yöresel Ürünler Fuarı Yörex, Antalya Expo Center’de ziyarete açıldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası da stant açtı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Mefail Ateş, gıda ürünlerine daha çok ilgi olduğunu belirterek "Niyetimiz şehrimizde üretilen ürünlerimizi tanıtmak ve üreticilerimize destek olmak istiyoruz. Toprak çömleği, ayva ve nar lokumu, biber turşusu, mantı ve Bilecik el sanatları, boza ürünlerimizi sergiliyoruz. Yöresel ürünler fuarı olması nedeniyle ziyaretçilerimizde genelde gıdaya yönelik bir ilgi görüyoruz" dedi.
Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali
Bilecik Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan da Bilecik Belediyesi olarak Bilecik’i tanıtmak için BTSO ile birlikte fuara katıldıklarını söyledi. Marka tescilli ürünlerin haricinde bu 11’incisini uluslararası alanda düzenlemeyi planladıkları tiyatro festivalinin tanıtımı için çalışmalar yaptıklarını da belirten Bircan, "Tiyatro festivalimizin bu yıl 11’incisi düzenlenecek ve Kristal Çınar ödüllerimizi değerli tiyatrocularımıza takdim edeceğiz. 125 oyuncu ve 15’e yakın oyunun oynanacağı festivalimizi en iyi şekilde tamamlayacağız. Tiyatro anlamında markalaşmış bir yapısı var Bilecik’in. Bakü ve Kosova’dan tiyatrocularımız gelerek tiyatromuza uluslararası bir boyut kazandırılacak ve bundan sonra festivalimiz uluslararası olarak devam edecek" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.