Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Biçen Marketler, 24. Kuruluş Yıl Dönümünü Müşterileriyle Birlikte Kutlayacak”

Biçen Marketler, 24. Kuruluş Yıl Dönümünü Müşterileriyle Birlikte Kutlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Biçen Marketler, 24. Kuruluş Yıl Dönümünü Müşterileriyle Birlikte Kutlayacak”
Biçen Pazarlama Yöneticisi Bilge Biçen, “Kuruluşumuzun 24’üncü yıl dönümünü müşterilerimizle birlikte kutlayacağız. Onlar için sürprizler hazırlayacağız” dedi.
Biçen Pazarlama Yöneticisi Bilge Biçen,Biçen Market’in ’İşten kazandığını işe yatır’ felsefesine uygun olarak, kurumsal vizyonunu ve mağazacılık konseptini sürekli tazelediğini, 2015 yılının son çeyreğinde Avrupa standartlarındaki yeni konseptini müşterilerinin beğenisine sunduğunu ve müşterisinden tam puan aldığını belirtti. Bilge Biçen, 24. Kuruluş Yıl dönümünü müşterileriyle birlikte kutlayacağını ve özel indirimlerle, 21 Nisan ve 25 Mayıs tarihleri arasında her haftada farklı ürün gruplarını tüketiciyle buluşturacaklarını dile getirdi.
Biçen’in kuruluş yıl dönümünde müşteriler tarafından oldukça yoğun bir ilgi gördüklerini ve görmeye devam ettiklerini söyleyen Biçen, “Bu sıra dışı kampanyamız hem müşterilerimizin çeyrek asırlık dostluğuna karşılık yaptığımız bir jest ve hem de yeni dostluklara kapı aralamak için yapılmış bir arkadaşlık teklifidir. Sektörde var olmamızı sağlayan müşterilerimize, her zaman yaptığımız bir birinden özel indirim fırsatları dışında, 24. yılımıza yakışır çok özel fırsatlar sunuyoruz. Müşterilerimiz mutlu, dolayısı ile bizler de mutluyuz’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.