Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyza Piliç İhracatta 59 Basamak Birden Yükseldi

Beyza Piliç Yönetim Kurlu Üyesi Necmettin Çalişkan, “ihracat Yapmak Sadece Ticaret Değil, Ticaretin Ötesinde Ülkeye Döviz Kazandırmak Olduğu İçin, Bir Nevi Sosyal Sorumluluk Olarak Düşünüyoruz" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyza Piliç İhracatta 59 Basamak Birden Yükseldi
Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ilk 500 firması arasında yer alan Beyza Piliç, bu yıl 59 basamak yükselerek 440. oldu.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Türkiye genelinde en fazla ihracat yapan 500 firmayı açıkladı. 500 firma arasında sektöründe üçüncü, Türkiye genelindeki toplam ihracatta ise 440’ıncı olan Beyza Piliç, ağırlıklı olarak Ortadoğu ve Arap ülkelerine ihracat yapıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Beyza Piliç Yönetim Kurlu Üyesi Necmettin Çalışkan, “İhracat yapmak sadece ticaret değil, ticaretin ötesinde ülkeye döviz kazandırmak olduğu için, bir nevi sosyal sorumluluk olarak düşünüyoruz. Doğrusu ihracatta kar marjları çok düşük, risk çok yüksek. Özellikle iş yaptığımız ülkeler havale, finansman ve tahsilat hususunda ilkel noktalarda olduğu için tamamen güven esasına dayalı işler yapılmakta, bu da riskimizi artırmaktadır. Ayrıca bölgemizde yaşanan olaylarla birlikte, çok defa gönderdiğimiz ürünlerin muhatap ülkelerde savaş ve benzeri nedenlerle telef olduğundan zarar tazmini gibi sıkıntılarla da karşı karşıyayız. Tüm bunlara rağmen geldiğimiz noktayı firmamız ve ülkemiz açısından güzel bir gelişme olarak sevindirici buluyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta çalışanlarımız olmak üzere, her zaman desteğini yanımda hissettiğimiz tüketicilerimize de şükranlarımızı ifade ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.