Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berlin’e Bursa imzası

Bursa’nın Markaları Fuarda İlgi Topladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Berlin’e Bursa imzası
Şehir içi ulaşım çözümlerinin yanında deniz ve hava taşımacılığı ile Türkiye’nin ulaşım markaları arasında yerini alan Burulaş, ‘Innotrans Berlin 2016 Raylı Sistemler ve Toplu Taşıma Teknolojileri Fuarı’nda önemli temaslarda bulundu. Bursa’nın markaları fuarda ilgi topladı.
Gerek şehir içi ulaşım çözümleri gerekse çevre illere gerçekleştirdiği hava ve deniz ulaşımı hizmetleriyle Bursa’nın önemli bir markası olan BURULAŞ, Innotrans Berlin 2016 Raylı Sistemler ve Toplu Taşıma Teknolojileri Fuarı’nda büyük ilgi topladı. Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleştirilen fuarda önemli temaslarda bulundu.
Turizmin ulaşım ile paralel olarak geliştiğini hatırlatan Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, açıklamasında, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların ve projelerin tanıtımı konusunda sektörel fuarlara katılmaya devam ediyor, ulaşım alanında yaptığımız yenilikler, alternatif çözümlerle başta Bursa olmak üzere ülke turizmine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Fidansoy, Innotrans Berlin 2016 fuarının Bursa açısından verimli geçtiğini de söyleyerek, “BURULAŞ’ı uluslararası arenada bir kez daha tanıtma fırsatının doğduğu bu fuarda, birçok dev ulaşım firması ile bir araya gelerek önemli temaslar gerçekleştiriyor, ulaşım alanında dünyadaki son gelişmeleri yerinde gözlemleme fırsatı buluyoruz” dedi.
Berlin’de 1996 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenen uluslararası fuara çeşitli ülkelerden toplam 2872 firma katılıyor. 2016 yılında 11.’si düzenlenen fuarda, Türkiye’den Devlet Demir Yolları (TCDD) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşım şirketi BURULAŞ başta olmak üzere 42 Türk firması yer aldı. Fuar, ziyaretçilere son teknoloji ve trendleri yakından takip etme fırsatını sundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.