Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berko İlaç’a Yeşil Filo Ödülü

Toplum sağlığına katkıyı amaç edinmiş, hızlı büyüme grafiği ve yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Berko İlaç, çevreye ve doğaya saygılı uygulamalarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Berko İlaç Araç Filo Departmanı, bu yıl...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Toplum sağlığına katkıyı amaç edinmiş, hızlı büyüme grafiği ve yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Berko İlaç, çevreye ve doğaya saygılı uygulamalarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Berko İlaç Araç Filo Departmanı, bu yıl 5’incisi düzenlenen “2015 Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri”nde “Yeşil Filo” kategorisinde ikinci oldu.
LeasePlan ve Ekonomist Dergisi’nin düzenlediği filo yönetimi alanında şirketlerin performansına ve ülke ekonomisine katkısına dikkat çekmek, kaynakların verimli kullanımını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen “2015 Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri”, Conrad Otel İstanbul’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. “Yeşil Filo” kategorisinde değerlendirilen Berko İlaç, araç seçimini karbon salınımı değeri 114 gr ve altında araçlar içerisinden yapması, tüm sürücülerine karbon salınımı konusunda eğitim vermesi, lastik ve akü geri dönüşümü yaparak çevreci yaklaşımını ortaya koyması ile ikinciliğe layık görüldü.
Ödülü Berko İlaç adına Berko İlaç Araç Filo Departmanı Sorumlusu Hacı Medeni Yılmaz aldı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Firmamızın çevre politikalarının, filo yönetim stratejimizde önemli bir yere sahip olması nedeniyle verilen eğitimler ve kontrol edilebilir uygulamalarımız sayesinde; tüm araç kullanıcılarımızın da duyarlı katılım ve destekleri sonucunda 2 yıldır ‘Yeşil Filo’ ödüllerine layık görülmekteyiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.