Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEKSİAD Ailesi İftarda Buluştu…

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BEKSİAD) geleneksel iftar programı Merinos AKKM’de gerçekleştirildi. İftar programında konuşan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, 3-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek yılın ikinci Junio Show’una, talebin geçen yıla oranla yüzde 30 fazla olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2019 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2019 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEKSİAD Ailesi İftarda Buluştu…

BEKSİAD tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, Merinos AKKM Yıldırım Bayezid Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ramazan ayının bereketinin paylaşıldığı iftar programına; Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, BEKSİAD’ın önceki dönem başkanları, çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri ile Vişne Caddesi esnafları ve ileleri katıldı.

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Akif Köten’in yaptırdığı duanın ardından iftar programında selamlama konuşmalarına geçildi.

İftar programına katılan davetlilere hitap eden BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız,  “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Şükürler olsun ki bu akşam burada birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Allah’tan niyazımız bu birlik ve beraberlik ortamımızın devam etmesidir” dedi.

Katılım talepleri yüzde 30 arttı

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün; üretimiyle, istihdamıyla ve ihracatıyla Bursa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını hatırlatan Ömer Yıldız, “Bu bağlamda hayata geçirdiğimiz etkinliklerin en önemlisi olan ve yılda iki kez düzenlenen Junio Show’un, bu yılki ikinci organizasyonu 3-6 Temmuz tarihleri arasında TÜYAP’ta olacak. Fuarda yer alacak firmaların taleplerini almayı sürdürüyoruz. Şu ana kadarki süreçte talebin umduğumuzdan fazla olduğunu söyleyebiliriz. Şöyle ki bu yılki fuarımıza geçen yılki Temmuz fuarına oranla yüzde 30 oranda fazla başvuru mevcut. Bu fuar sektörün gurur kaynağı oldu. Bu fuar hepimizin destekleriyle bu günlere ulaştı ve geleceğe emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Protokolden “yanınızdayız” mesajı

Ömer Yıldız’ın ardından konuşan BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş da Junio Show’a dikkat çekti. Fuarın çok önemli bir konuma ulaştığını belirten Kuş, BEKSİAD ile birlikte yürüttükleri UR-GE çalışmalarından da bahsederek bu çalışmaların diğer pek çok sektöre de örnek teşkil ettiğini hatırlattı.

Programa katılan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ise BEKSİAD’ın ve Vişne Ticaret Bölgesi’nin Yıldırım’ın önemli marka değerlerinden birisi olduğunu söyledi. Yılmaz, “Sizler, Yıldırım’ın dünyaya açılan yüzüsünüz. Bu minvalde sizlerin hizmetkârı olduğumuzu ifade etmek isterim. Bizler şehir yönetimini sanayicisiyle, esnafıyla, STK’sıyla, sporcusuyla, sanatçısıyla, eğitimcisiyle bir bütün olarak görüyoruz. Şehrimizi de ülkemizi de sizlerle birlikte kalkındıracak, şahlandıracağımız bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

BEKSİAD ailesi ile iftarda olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı da BEKSİAD’ın ve bebe çocuk konfeksiyonu sektörünün; Yıldırım, Bursa ve Türkiye için önemine işaret etti. BEKSİAD’ın Yıldırım’da önemli faaliyetlerde bulunduğunu hatırlatan Kaymakam Yazıcı, “BEKSİAD, sadece ilçemizin değil ilimizin hatta ülkemizin en önemli sektörel sanayi oluşumlarından bir tanesidir” dedi.

Kaymakam Adem Yazıcı, yatırımcının ve sanayicinin önünü açmak adına her türlü kolaylığı sağlamaya ve işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.