Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine sosyal kart

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Alanya’da Kurban Bayramı öncesi 109 kişiye daha Sosyal Kart verdi. Alanya’da Sosyal Kart sahibi vatandaş sayısı 802’ye ulaştı.Büyükşehir Belediyesi, alan elin...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine sosyal kart

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Alanya’da Kurban Bayramı öncesi 109 kişiye daha Sosyal Kart verdi. Alanya’da Sosyal Kart sahibi vatandaş sayısı 802’ye ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi, alan elin veren eli görmediği, en önemli sosyal projelerinden Sosyal Kart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Sosyal Kart ile dört kişilik bir aileye her ay 120 TL yükleniyor. Dar gelirli aileler, gıda, temizlik, kırtasiye gibi ihtiyaçlarını istedikleri marketten Sosyal Kartları ile alabiliyor.

Alanya genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara bugüne kadar 693 adet Sosyal Kart verilmişti. Talepte bulunan ve yapılan tespit sonucu ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 109 kişi daha Sosyal Kart almaya hak kazandı ve kartlarını almaya başladı. Böylece Alanya’da Sosyal Kart sahibi kişi sayısı 802 kişiye ulaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.