Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayim Olur Musun Franchısıng Fuarı 15 Ekim’de Başlıyor

Markalara büyüyerek zincirleşme fırsatı sunan, girişimcilere ise kendi işini kurma imkanı veren ’Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ İstanbul’da 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Bayim Olur musun Franchising...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayim Olur Musun Franchısıng Fuarı 15 Ekim’de Başlıyor
Markalara büyüyerek zincirleşme fırsatı sunan, girişimcilere ise kendi işini kurma imkanı veren ’Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ İstanbul’da 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Bayim Olur musun Franchising Fuarı, Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi’nde bu yıl 13’üncü kez kapılarını açacak. Bu yıl ulusal ve uluslararası ölçekte yaklaşık 400 firmanın katılacağı fuara, Türk markalarının uluslararası arenada boy gösterebilmesi konusunda aracılık eden çok sayıda yabancı yatırımcı katılıyor.
Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, kendi eko sistemini yaratan franchising sektöründe bu yıl da önemli bir büyüme yaşanacağını belirterek, "Bu yıl 22 bin metrekare alanda yaklaşık 400 markanın katılımı ile gerçekleşecek fuar, franchise sektörünün her geçen yıl ne kadar geliştiğinin bir göstergesi. Hızını arttıran markalar 2015’te de ’dur’ demeyecek" dedi.
Fuarın en önemli misafirleri arasında başta Ortadoğu kökenli yatırımcılar olmak üzere Avrupa ve Asya’dan da çok sayıda katılımcının yer aldığını kaydeden Helvacıoğlu şu ifadeleri kullandı:
"Başkanlığını Belçika’da yaşayan bir Türk olan Murat Balbay’ın yaptığı Belçika Genç Girişimciler Birliği, Türk markalarıyla işbirliği imkanlarını araştırmak üzere 25 üyesiyle birlikte fuara katılıyor. Bunun yanı sıra, fuara Suudi Arabistan adına katılacak olan Alarfaji Group ve Franaccess Franchise Danışmanlık Firması Yöneticisi Ahmad Al Arfaj öncülüğündeki 25 kişilik Suudi yatırımcı heyeti yerli firmalarla yatırım amaçlı görüşmeler yapacak".
Fuarın açılışına Malezya Ticaret Bakanı Hamzah Bın Zaınudın katılırken, Malezya Franchise Derneği de bu yıl fuara Malezya kökenli 15 marka ile birlikte iştirak edeceğini bildiren Helvacıoğlu, "Ortadoğu’nun en önemli franchise danışmanlık firmalarından birisi olan Francorpme Danışmanlık Firması yöneticileri Türk markalarla görüşmeler yapacak. ’Bu yılki fuarı Avrupa Franchise Federasyonu’nun (EFF-European Franchise Federation) her yıl düzenlenen yönetim kurulu toplantısını 15-16 Ekim tarihlerinde fuar bünyesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirecek olması da önemli kılıyor. Avrupa Birliği’ne üye ülkelerin ve aday ülkelerin franchise derneklerini tek çatı altında toplayan 22 üyeli federasyon, fuarda Franchising Deneyim Paylaşım Günü etkinliği de gerçekleştirecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.