Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yaralı’dan doğalgaz açıklaması

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı’da 2018 yılı içinde doğalgaz çalışmalarına başlanacağını, yer sorununun çözülmesi halinde Türkiye Halk Bankası’nın Saruhanlı’ya şube açacağını müjdeledi.Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yaralı’dan doğalgaz açıklaması

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı’da 2018 yılı içinde doğalgaz çalışmalarına başlanacağını, yer sorununun çözülmesi halinde Türkiye Halk Bankası’nın Saruhanlı’ya şube açacağını müjdeledi.

Başkan Yaralı, Saruhanlı Esnaf ve Sanatlar Odası’nın 19. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada esnafların talep ve beklentilerine müjdeli haberlerle yanıt verdi.

Son yıllarda Saruhanlı’da en büyük beklenti haline gelen doğalgaz ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve 2018 yılı içinde Saruhanlı’nın doğalgaza kavuşacağını ifade eden Yaralı, "AK Parti Manisa Milletvekilimiz Selçuk Özdağ, geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret ederek bu konuda bir açıklama yaptı. Manisa’da Saruhanlı’nın da aralarında bulunduğu 9 ilçeye 2018 yılında doğalgaza kavuşacağını belirtti. Bizlerde konuyu yakında takip ediyor, ilçemizin doğalgaz hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Konuşmasında, Türkiye Halk Bankası’nın Saruhanlı’da şube açması yönünde bazı talepler olduğunu da dile getiren Yaralı, bu konuda Saruhanlı’da yer sorunu bulunduğunu, bu sorunun çözülmesi halinde banka şubesinin açılacağını kaydetti.

Başkan Yaralı, konuşmasının sonunda Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na tekrar seçilen Ahmet Emin Kenez ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.