Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş'tan TRAGGER'in üretim merkezine ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş fabrika ziyareti sırasında yerli ve milli, %100 elektrikli TRAGGER Yeni Nesil Hizmet Araçlarını yakından inceledi. TRAGGER Kurucu Ortakları Ali Serdar Emre ve Saffet Çakmak’dan hizmet araçları hakkında bilgi aldı. TRAGGER hizmet araçları Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan üretim tesislerinde üretiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Aktaş'tan TRAGGER'in  üretim merkezine ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yerli ve milli, %100 elektrikli hizmet araçları TRAGGER’in üretim tesislerini ziyaret etti. Sayın Aktaş ve kendisine eşlik eden heyette yer alan Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar, Fen İşleri Dairesi Başkanı Feridun Tarım, Ulaşım Dairesi Başkanı Gazali Şen, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Hakan Bebek, Raylı Sistemler Şube Müdürü Rüştü Şanlı yerli ve milli, Yeni Nesil Hizmet Araçları ile ilgili detaylı bilgi aldı.


Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan TRAGGER fabrikasında TRAGGER Kurucu Ortağı Ali Serdar Emre ve Saffet Çakmak tarafından karşılanan ve ürünler hakkında bilgi alan Sayın Alinur Aktaş ve heyet, araçları inceledi ve Pro Serisi ve Transfer Serisi T-Car ile deneme sürüşü gerçekleştirdi.Üretim tesisini ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve heyet, TRAGGER’in montaj hattında da incelemelerde bulundu. Ar-Ge bölümünü de gezen ve ekiple tanışan Başkan ve heyet, elektrik motoru çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Kendilerine yapılan sunumun ardından Sayın Aktaş ve beraberindeki heyet TRAGGER ekibi ile birlikte yemek yediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.