Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başak Traktör, çiftçileri yeni modelleriyle ağırlıyor

Bereketin sembolü Başak Traktör, Bursa Tarım Fuarında yeni ve iddialı modelleri ile görücüye çıktı.Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım maliyeti, Türkiye çapında yaygın satış ve servis ağı ile her zaman çiftçinin yanında olan...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bereketin sembolü Başak Traktör, Bursa Tarım Fuarında yeni ve iddialı modelleri ile görücüye çıktı.
Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım maliyeti, Türkiye çapında yaygın satış ve servis ağı ile her zaman çiftçinin yanında olan Başak Traktör yeni modellerini çiftçilerle buluşturdu. Fuara gelenlerin yakından incelediği tarım araçları hakkında bilgi veren Başak Traktör Türkiye Satış Müdürü Murat Yamak, “Traktörlerimizin estetiği konusunda detaylı çalışarak yenilerken, çiftçi ihtiyaçlarına uygun olarak, işlerini kolaylaştırmayı amaçlayan seçenekler sunuldu. Ayrıca yeni ürünlerimiz arasında 100 ve 110 beygir gücündeki traktörlerimiz var. Geçtiğimiz sene Konya fuarında 90 beygir gücünü tanıtmış ve devamının geleceğini söylemiştik. Özellik olarak daha geniş bir kabin, gibi ergonomi üzerinde çalışmalarımız oldu. 4x4 diferansiyel kilidi müşteri konforunu arttıracak şekilde elektrikli kumandalarla opsiyonel olarak sunuldu. Ekipman bağlantılarında kolaylık sağlaması amacıyla kancalı kollar ve ekipman hassasiyet ayarını kolaylaştıran hidrolik orta kol opsiyonlar arasına eklendi. Traktör verimliliğini arttıran, yakıt tasarrufu sağlayan radyal lastik uygulaması da sunmaya başladık. Şu anda ilginin çok güzel olduğunu söyleye bilirim” dedi.
Başak Traktör, Sanko’nun da ivmesiyle her sene satış ağını genişlettiğini belirten Yamak, “Biz kademeli gitmeyi tercih ediyoruz. Satış sonrası ve ürünlerin kalitesi olsun en iyisini Türk çiftçisine sunmaya çalışıyoruz. Her geçen sene Pazar payı ve adetlerimiz bu kaliteye paralel olarak artış sağlıyor. Tabi ki ürünlerimiz çiftçimizin isteğine göre sağlanıyor. Bizler ithal ürünlerimizi yerli ürünlerimizde yakalamaya çalışıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.