Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bank Asya’ya talip çıkmadı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin hisseleri için yapılan satış ihalesinde herhangi bir teklifin sunulmadığını duyurdu.TMSF’den yapılan yazılı açıklamada, “24.05.2016 tarihli Resmi Gazete’de ilanı...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin hisseleri için yapılan satış ihalesinde herhangi bir teklifin sunulmadığını duyurdu.
TMSF’den yapılan yazılı açıklamada, “24.05.2016 tarihli Resmi Gazete’de ilanı yayımlanan Asya Katılım Bankası A.Ş. Hisse Satış İhalesine ilişkin olarak şartname temin eden 3 katılımcıdan 2’si ön yeterlilik için gereken şartları taşımaması ve/veya şartları taşıdığını tevsike yönelik belgeleri ibraz etmemesi nedeniyle ihale süreci dışında kalmıştır. Ön yeterliliği geçen 3’üncü katılımcı ise herhangi bir teklif sunmayarak ihaleden çekilmiştir. Dolayısıyla, Asya Katılım Bankası A.Ş. Hisseleri Satış İhalesine ilişkin sürecin olumlu bir şekilde neticelendirilmesi mümkün olmamıştır” denildi.
ŞİMDİ NE OLACAK ?
Açıklamada durumun Satış Komisyonu’nca tutanakla tespit edildiği ve konunun Fon Kurulu’na arz edilmesine karar verildiği de ifade edilerek, “Fon Kurulu’nca verilecek karara göre işlem tesis edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.