Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkantürksiad Üyeleri Network Sistemiyle Cirolarını Arttıracak

Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Bal-Net projesinin ikinci network halkasına imza attı.Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda, BALKANTÜRKSİAD üyeleri mevcut ticaretlerini artırıp birbirini daha iyi tanımayı...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Bal-Net projesinin ikinci network halkasına imza attı.
Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda, BALKANTÜRKSİAD üyeleri mevcut ticaretlerini artırıp birbirini daha iyi tanımayı hedefliyor. Maksatlarının birbirlerine daha fazla destek olmak ve hep birlikte daha ileriye gitmek olduğunu belirten BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bal-Net İkinci Halka Liderlik Komite Başkanı Dr. Hakan Oka, “BALKANTÜRKSİAD üyelerinin kendi aralarında oluşturdukları iş birleştirme ile ilgili çalışmaların ilk temellerini atıyoruz. Network sisteminde birinci halka 24 üye ile 7 aydır çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda halka içerisindeki üyeler arasında iş ve ticaretin arttırılması yönünde bir paylaşım grubu oluşturuyoruz. Her sektörden bir temsilcinin olduğu bu halkaların 2’incisini bugün itibariyle oluşturuyoruz. Çok kısa süre içerisinde bu halka bundan sonraki üçüncü halkaya temel teşkil edecek” diye konuştu.
Bu network gruplarına sadece BALKANTÜRKSİAD üyelerinin katılabileceğini ifade eden Oka, “Çalışma grubunda herkesin maksadı referans vererek grup içerisinde ciro sağlamak. Bu şekilde üyelerin daha katma değerli ve aktif bir şekilde birbirlerini tanımalarına imkan sağlayacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.