Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balat’a ‘İnci’ ve ‘Zümrüt’ gerdanlık

Bursa’nın Balat bölgesinde "İnci" ve "Zümrüt" projeleri köklü bir geçmişe sahip olan SEDAŞ İnşaat’ın tecrübesiyle hızla yükseliyor.36 yılı aşkın tecrübesiyle inşaat sektöründe varlığını sürdüren SEDAŞ İnşaat, Balat’ta...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balat’a ‘İnci’ ve ‘Zümrüt’ gerdanlık

Bursa’nın Balat bölgesinde "İnci" ve "Zümrüt" projeleri köklü bir geçmişe sahip olan SEDAŞ İnşaat’ın tecrübesiyle hızla yükseliyor.

36 yılı aşkın tecrübesiyle inşaat sektöründe varlığını sürdüren SEDAŞ İnşaat, Balat’ta yapımına başladığı İnci ve yakın zamanda temelini atacağı Zümrüt projeleri ile ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 2018 Aralık ayında bitmesi planlanan ve 21 dönüm alan üzerine inşa edilen Balat İnci projesi toplam 154 konuttan oluşuyor. Farklı seçeneklerin sunulduğu projede, daireler ve dubleks dairelerin yanı sıra 10 adet villa yer alıyor. Sosyal tesis anlamında geniş imkânlar sunan projede, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonu ve çocuk oyun alanları gibi alanlar bulunuyor.

Balat İnci’nin yanı sıra Balat Zümrüt Evleri ise 28 dönümlük bir alan üzerine 204 konutluk bir proje olarak tasarlanmış olmasıyla dikkat çekiyor. Balat İnci projesinin satışlarının neredeyse tamamlandığını dile getiren SEDAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, Balat Zümrüt projesinin de satışlarının başladığını dile getirdi.

Mahalle sıcaklığı geri geliyor

Projeleri tasarlarken her detayı titizlikle incelediklerinin altını çizen Dayı, özlem duyulan sıcak mahalle kavramını yeniden kazandırmak istediklerini söyledi. Dayı, “Maksadımız özlenen mahalle sıcaklığını her yaştan insanın faydalanabileceği sosyal ve kültürel tesislerimizle yeniden canlandırmak. Geçmişten gelen mirasımızı yeni nesillere taşımak için, sosyal birlik duygusunu ve özlenen mahalle hayatını projelerimizde inşa ettiğimiz avlular ile yeniden canlandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yapmış oldukları projelerin aile ihtiyaçlarını temel aldığını belirten Dayı, “Çalışmalarımızı ailelerin mutlu olmasını temel alarak yapıyoruz. Hem daire içinde, hem de daire dışında bulunan bütün alanları bir ailenin ihtiyacı neler sorusuna cevap olacak şekilde tasarlıyoruz. Sosyal tesislerimizin dizaynı da aile temelli çalışmalar olarak projede yer alıyor” diye konuştu.

“Hızla büyüyen bir sektör”

Bursa inşaat sektörü ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Dayı, “Çok hızlı bir büyümeyle karşı karşıyayız. İnşaat sektörüne malzeme tedariği de sağladığımız için son günlerde sektördeki hareketliliğin birebir tanığı konumundayız. Kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat sektörü daha da hareketlenmeye başladı. Önümüzdeki günlerde bu hızın ivme kaybetmeden devam edeceğini düşünüyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.