Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlar Tüfenkci ve Elvan, Mersin’de serbest bölge ve gümrük sorunlarını dinledi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Serbest Bölgesi Müdürlüğü’nde serbest bölge yöneticileri, kullanıcıları ve gümrükçülerle bir araya gelerek sorunları masaya yatırdılar.Bir dizi toplantıya...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Serbest Bölgesi Müdürlüğü’nde serbest bölge yöneticileri, kullanıcıları ve gümrükçülerle bir araya gelerek sorunları masaya yatırdılar.
Bir dizi toplantıya katılmak üzere Mersin’e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Elvan, öğleden sonra Mersin Serbest Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. İki bakanı, Bölge Müdürlüğü önünde Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Serbest Bölge İşletici A.Ş. (MESBAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Serbest Bölge Kullanıcıları Derneği (MESBAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Sağlam, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Hüseyin Sarıdağ ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Bakan Tüfenkci ve Bakan Elvan, daha sonra Serbest Bölge yöneticileri, kullanıcıları, firma sahipleri ve diğer ilgililerle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda, gerek Mersin Serbest Bölgesi gerekse gümrükler ile ilgili sorunlarını dile getiren kullanıcılar ve gümrükçülere, Bakan Tüfenkci’nin, tüm sorunları çözmek için çalışma yapacaklarını söylediği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.