Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yıldız: Türkiye, Irak’ta tutumunu ortaya koymuştur

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dün Irak’ta yaptığı görüşmelerde Türkiye’nin üzerine düşeni yaptığını ve tutumunu ortaya koyduğunu söyledi.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş'ın ev sahipliğinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dün Irak’ta yaptığı görüşmelerde Türkiye’nin üzerine düşeni yaptığını ve tutumunu ortaya koyduğunu söyledi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş'ın ev sahipliğinde Meyra Otel’de düzenlenen toplantıya katılan Taner Yıldız, konuşmasının bir bölümünde, Irak’ta yaptığı görüşmelere de değindi. Yıldız, “Bundan sonra, Iraklı kardeşlerimizin uzlaşması haline gelecektir, önümüzdeki ay. Türkiye tutumunu ortaya koymuştur. Yöneticiler, ister şirket sahipleri olsunlar ister temsilcileri olsunlar önemli bir prensiple karşı karşıyadır. Bir işin nasıl yapılacağı ortaya koymak istiyorsanız, bunun alt yapısını yapacaksınız. O yüzden Türkiye olumlu tutumu ile beraber bir yere getirmiştir, bu durumu. Petrol arzı ile ilgili konunun toplumla buluşması lazım. İnşallah kendileri anlaşırlar ve inşallah bize de haber verirler.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.