Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci 81 İlin Ahisine Mektup Gönderdi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 29. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında 81 ilde o ilin esnaf ve sanatkârları tarafından seçilen ahilere tebrik mektubu gönderdi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, ahilere gönderdiği mektubunda,...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 29. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında 81 ilde o ilin esnaf ve sanatkârları tarafından seçilen ahilere tebrik mektubu gönderdi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, ahilere gönderdiği mektubunda, “İyi ahlak, doğruluk, kardeşlik, yardımseverlik, kısacası bütün güzel meziyetleri birleştiren Ahilik değerlerini, mesleğinizi ifa ederken topluma örnek olacak biçimde uyguladığınız için Bakanlığımız adına size teşekkür ediyorum” dedi.
Ahilik payesini almanın çok büyük bir onur ve büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Bakan Tüfenkci, mektubunda şu sözlere yer verdi:
“Ahilik tarihsel süreç içerisinde milletimizi birleştirici bir sosyal kurum vazifesi görmüştür. Böylesine önemli bir kurumun temsilcisi olarak seçilmeniz çok büyük bir onur ve bir o kadar da büyük sorumluluktur. En büyük sermayemiz olan birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi, çıraklık, kalfalık, ustalık merhalelerinden geçen evlatlarımızın Ahilik ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, asırları aşan birikimlerden oluşan iş ahlakının benliğimizde oluşması ülkemizin geleceği açısından da büyük önem arz etmektedir.”
Bakan Tüfenkci, mektubunda Ahilik değerlerinin ülkemiz ve dünyada daha fazla tanınmasını sağlamak üzere 23-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında 29. Ahilik Haftası etkinliklerini gerçekleştireceklerini belirterek, “Bu vesileyle Ahilik Haftası’nın ülkemize ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, tüm milletimize, esnaf ve sanatkârlarımıza, şahsınızda sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.