Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Şimşek: Bütçe hedeflerimizi tutturacağız

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bütçe hedeflerini tutturacaklarını söyledi. Torba yasa ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Bakan Şimşek, bütçe gerçekleşmeleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Orta Doğu'daki ve Rusya'daki gelişmelerin...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bütçe hedeflerini tutturacaklarını söyledi.

Torba yasa ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Bakan Şimşek, bütçe gerçekleşmeleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Orta Doğu'daki ve Rusya'daki gelişmelerin Türkiye'yi dolaylı etkilediğini anlatan Şimşek, yapılan iki seçimi de hatırlatarak, "Böyle bir yılda Türkiye bütçe hedeflerini tuttaracağız, diyor." dedi.

Bu arada, Türkiye'nin yüksek enflasyona rağmen düşük faizlerle ilerleyebildiğini dile getiren Şimşek, "Çünkü güven var." diye konuştu. Reform yapmaya devam edeceklerini de belirten Maliye Bakanı, "Şimdi daha çok reform yapma zamanı. 25 alanda dönüşüm değişim programlarını çalışıyoruz. Bin 200’ün üzerinde tedbir var. Yeni baştan güçlü bir çıkışın arifesindeyiz. 2019’a kadar yapısal dönüşümü reformlarla tamamlamayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.