Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çelik’ten Bursa’nın Kırsal Kalkınma Projelerine Destek

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Kırsal Kalkınma için Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPARD)projelerinin onay görüşmelerini tamamladı. Projelere Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çelik’ten Bursa’nın Kırsal Kalkınma Projelerine Destek
Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Kırsal Kalkınma için Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPARD)projelerinin onay görüşmelerini tamamladı. Projelere Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de tam destek verdi.
Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Kırsal Kalkınma için Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPARD) projeleri olan mezbaha, soğuk hava deposu ve Görecik Yaylası projelerinin onay görüşmelerini Ankara’da tamamlandı. Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş’ın uzun süredir üzerinde durduğu mezbaha ve soğuk hava deposu ile kırsal turizm projesi Görecik Yaylası olumlu sonuçlandı.
Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu, proje kapsamında Büyükorhan’ın Görecik Yaylası’nda sosyal tesis ve bungalov evlerinin yapılma talebini inceledi. Projelerin bir an önce gerçekleşmesi yönünde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’ten destek alan Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Nisan ve Mayıs aylarında uygulamaya geçecek olan projelerin ilçede hareketlenme yaşatacağını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.