Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçıvan: “Sanayinin Son Çeyrekteki Katkısı Çok Değerli”

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, bugün açıklanan 2015 yılı büyüme rakamlarını değerlendirdi.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, bugün TÜİK tarafından açıklanan Türkiye ekonomisinin 2015 yılı büyüme...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, bugün açıklanan 2015 yılı büyüme rakamlarını değerlendirdi.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, bugün TÜİK tarafından açıklanan Türkiye ekonomisinin 2015 yılı büyüme rakamları ile ilgili değerlendirmede bulundu. 2015 yılındaki bütün iç ve dış olumsuz konjonktürü göz önüne aldığında, Türkiye’nin zorlu bir yılda elde etmiş olduğu bu büyümeyi ekonominin geleceği açısından önemli ve değerli bulduğunu belirten Bahçıvan, “Özellikle sanayimizin, yaşadığı sıkıntılara rağmen büyümeye son çeyrekte verdiği 2 puanlık katkının değerini ve 2015 performansına olumlu etkisini vurgulamak istiyorum” dedi.
Ekonomide konjonktürel nedenlerle de olsa hala iç talep ağırlıklı bir büyümenin söz konusu olduğunu ve bunun dış taleple daha çok desteklenmesi gerektiğini hatırlatan Bahçıvan, 2016 yılının nitelik ve kalite yönünden çok daha güçlü ve sağlıklı bir büyümeyi hak ettiğine inandığını vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.