Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahadır Kul, Tsmd Derneğinin Yeni Üyesi

Türkiye’de imza attığı stadyum projeleriyle tanınan Mimar Bahadır Kul, Türk Serbest Mimarlar Derneği üyeliğine kabul edildiğini açıkladı.Kul, üyeliğine ilişkin yaptığı açıklamada “1987 yılında kurulan Türk Serbest Mimarlar Derneği,...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahadır Kul, Tsmd Derneğinin Yeni Üyesi
Türkiye’de imza attığı stadyum projeleriyle tanınan Mimar Bahadır Kul, Türk Serbest Mimarlar Derneği üyeliğine kabul edildiğini açıkladı.
Kul, üyeliğine ilişkin yaptığı açıklamada “1987 yılında kurulan Türk Serbest Mimarlar Derneği, mimarlık ve mimarlık mesleğinin sorunlarının tartışılıp çözümlenebilmesi amacıyla ve mesleğini çağdaş düzeyde uygulamak isteyen mimarlarca kuruldu. Türkiye’de de bir çok kamusal yapıya imza attık ve bu çalışmalarımız farklı projelerle devam etmekte. TSMD bizim gibi Anadolu’da iş yapman yapmaya çalışma mimarlar için çok önemli. Mesleğimiz insanları mutlu etmek için çalışmak demek, bu da ancak mimarların birbirinden beslenerek, birlikte yenilikçi fikirler ortaya çıkararak çalışmasıyla mümkün. TSMD’de üye olmak bu sebeple bizim için çok önemli” dedi.
TSMD toplantısında Kul’un yanı sıra yıra Mustafa Erkan Kaçar ve Seçkin Sezer Baydar da üyelik belgelerini TSMD Başkanı Aytek İtez tarafından aldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.