Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvalık Belediyesi’nin prestij projesine kimse katılmayınca ihale iptal edildi

Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi’ne ait eski Kırlangıç zeytin yağı fabrikasının ihalesi talip çıkmayınca ertelendi.Ayvalık Belediyesi’nin prestij projesi için açılan ihaleye katılan olmadı. İçinde zeytin yağı ve mübadele müzelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayvalık Belediyesi’nin prestij projesine kimse katılmayınca ihale iptal edildi
Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi’ne ait eski Kırlangıç zeytin yağı fabrikasının ihalesi talip çıkmayınca ertelendi.
Ayvalık Belediyesi’nin prestij projesi için açılan ihaleye katılan olmadı. İçinde zeytin yağı ve mübadele müzelerinin yanı sıra sergi salonları, Ayvalık’ın sanatçılarının kendilerini anlatabileceği yerler, sivil toplum örgütlerinin ihtiyacı olan salonlar, oteller, aynı zamanda batı medeniyetleri akademisinin bulunması planlanan asırlık yağ fabrikasının irtifak hakkı 29 yıllığına ihaleye çııkarıldı. Ancak ihaleye yatırımcılar beklenen ilgiyi göstermedi. Muhammen bedeli 14 milyon 107 bin 298 lira olan ihale, katılan firma olmayınca ileri bir tarihe ertelendi.
Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Kırlangıç fabrikası Türkiye’ye örnek olacak dönüşüm projesidir. Türkiye’ye heyecan verecek geri dönüşüm projesi olacak. Özünü, kimliğini bozmadan bu fabrika insanlarla buluşacak. İhaleye iştirak olmaması bizi üzdü. Ancak belediye bünyesinde yapacağımız değerlendirmelerin ardından yeni ihale tarihini belirleyerek bu büyük projemizin hayata geçmesini sağlamaya çalışacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.