Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Şampiyonası’nda Futbolcuların Değeri, Ticaret Merkezleriyle Yarışıyor

Dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Euro 2016’da sürpriz skorlar kadar yıldız futbolcuların piyasa değerleri de konuşuluyor.JLL’nin araştırmasına göre, Euro 2016’da top koşturan Portekizli dünya yıldızı Cristiano...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Euro 2016’da sürpriz skorlar kadar yıldız futbolcuların piyasa değerleri de konuşuluyor.
JLL’nin araştırmasına göre, Euro 2016’da top koşturan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun değeri, Lizbon’daki Baltico Buildings’in değerinin neredeyse üç katı. Ronaldo’nun piyasa değeri 110 milyon Euro. Lizbon’un ticari simgelerinden biri olan Baltico’nun değeri ise 43 milyon Euro.
Turnuvada piyasa değeri ile öne çıkan bir başka futbolcu ise Belçika milli takımının yıldızı Eden Hazard. Hazard’ın piyasa değeri 65 milyon Euro. Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki Blue Tower’ın piyasa değeri ise 78.5 milyon Euro. Yani Eden Hazard neredeyse bir Blue Tower ediyor.
Avrupa’nın en büyük iki ülkesinde ise durum farklı. Alman yıldız Thomas Müller’in piyasa değeri 75 milyon Euro. Frankfurt’taki ‘Tower 185’in değeri ise tam 505 milyon Euro. Fransa milli takımının en önemli futbolcularından Paul Pogba’nın değeri ile Paris’ Coeur Defense’in arasında adeta uçurum var. Pogba 70 milyon Euro ederken, Ceour Defense’in piyasa değeri tam 1.3 milyar Euro.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.