Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’nun “Ankara’yı Seviyorum” Kampanyası Sona Erdi

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Başkent’te ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla 6 Mayıs’ta başlattığı “Ankara’yı Seviyorum” Alışveriş Kampanyası 6 Haziran’da sona erdi.Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Başkent’te ticareti ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla 6 Mayıs’ta başlattığı “Ankara’yı Seviyorum” Alışveriş Kampanyası 6 Haziran’da sona erdi.
Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara halkının kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini belirterek, “Vatandaşlarımız çağrımıza uyarak sokağa çıktı, alışverişini yaptı, sosyal hayatını sürdürdü. Esnafımız da kampanyanın duyurulması için elinden geleni yaptı. Kampanyamız amacına ulaştı. Ankara’nın eski canlı günlerine kavuşmasından memnunuz” dedi.
Kampanya ile Ankara’da ekonomik ve sosyal hayata canlılık getirmeyi amaçladıklarını hatırlatan Bezci, kampanyaya hem Ankara halkının hem de esnafın büyük destek verdiğini vurgulayarak, “İlgisinden ve desteğinden dolayı Ankaralılara ve esnafımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.
OTOMOBİL ÇEKİLİŞİ 13 TEMMUZ’DA
Bezci, 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya sırasında Ankara ili sınırları içinde kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 TL tutarında alışveriş yapan herkesin ATO’nun hediye edeceği 3 Mercedes ve 40 Fiat otomobilden birini almak için çekiliş hakkı elde ettiğini bildirdi.
Bankalararası Kart Merkezi tarafından kampanya kapsamında yapılan her 25 TL’lik harcama ayrı bir sıra numarası ile otomatik olarak listelenecek. Otomobil talihlilerinin belirlenmesi için Milli Piyango İdaresi tarafından, 13 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.00’da Ankara Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Toplantı Salonu, 2. Kat, Söğütözü Mah. 2180. Cad. No.5/A Söğütözü/Ankara adresinde noter huzurunda halka açık çekiliş yapılacak.
Çekilişle; 3 kişiye 2016 model Mercedes-Benz CLA, 40 kişiye de 2016 model Fiat Egea marka otomobil hediye edilecek. Kazananların listesi 19.07.2016 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde yayımlanacak.
#ANKARAYISEVİYORUM
ATO’nun düzenlediği kampanya süresince ATO’nun Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarındada#AnkarayıSeviyorumhashtagiile Ankara’ya dair paylaşımlar yapıldı.
Ankara fotoğraflarını ve Ankara’nın en çok sevdikleri özelliklerini kampanya süresince ATO’nun sosyal medya hesaplarında #AnkarayıSeviyorumhashtagi ile paylaşan Ankaralılar da çeşitli hediyeler kazandılar.
Ankara Ticaret Odası’nın, Ankara’da üst üste yaşanan olumsuz olayların ardından sivil toplum örgütleri, AVM’ler ve çarşı mağazaları ile gerçekleştirdiği istişare toplantılarının ardından, ATO Meclisi Başkent’te ekonominin canlandırılmasında kullanılmak üzere 3,5 milyon TL kaynak ayırmıştı. ATO Yönetimi de Ankara’nın plaka numarası olan 06’dan esinlenilerek belirlenen 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında #AnkarayıSeviyorumsloganıyla alışveriş kampanyası başlatma kararı almıştı. Kampanya çerçevesinde Ankara’nın cadde ve sokakları, “Kızılay’ı, kafama göre dolaşmayı, dostlarımla buluşmayı, kuğulara simit atmayı, Kale’deki manzarayı, Tunalı’da son dakikada hediye bakmayı, Gençlik Parkı’nı, Hacı Bayram’da olmayı, bazen kalabalığını, bazen bir sokağının yalnızlığını, kısaca #AnkarayıSeviyorum” sözlerinin yer aldığı afişlerle donatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.