Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’dan “Normalleşme” Eylem Planı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terör saldırılarının ardından Ankara’da sekteye uğrayan ticareti ve sosyal yaşamı normale döndürmek için bir eylem planı hazırlayacaklarını söyledi.ATO Başkanı Bezci,...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terör saldırılarının ardından Ankara’da sekteye uğrayan ticareti ve sosyal yaşamı normale döndürmek için bir eylem planı hazırlayacaklarını söyledi.
ATO Başkanı Bezci, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte esnafı ziyaret ederek, mağaza sahipleri ve çalışanlara moral verdi. Terör saldırılarını gerçekleştirenleri bir kez daha lanetleyen Bezci, esnafa, “Allah bu acıları bize tekrar yaşatmasın. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor ancak siz moralinizi bozmayın. Çalışmaya devam edin. El birliğiyle bu zor günleri de atlatacağız” diye konuştu.
ATO Yönetim Kurulu olarak Ankara’da sosyal yaşamı normale döndürmek için üzerinde çalıştıkları eylem planı hakkında da bilgi veren Bezci, alışveriş merkezi sahipleri ve yöneticileri ile Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi esnafını önümüzdeki hafta başında toplantıya davet edeceklerini, toplantıda alınacak kararlar ışığında bir eylem planı hazırlayacaklarını söyledi.
Sivil toplum örgütlerini de ATO’ya destek vermeye davet eden Bezci, şöyle konuştu:
“İnsanlarımızı tekrar alışverişe ve normal sosyal yaşamına döndürmek için ATO olarak elimizden geleni yapacağız. AVM yöneticileri ve esnafımızla yapacağımız toplantılardan sonra bir eylem planı hazırlayarak uygulamaya koyacağız. Bu konuda sivil toplum örgütlerimizin de desteğini istiyoruz. Ankara hepimizin… El ele verirsek bu zorlukların üstesinden geliriz.”
Esnafa moral vermek için Yenimahalle ilçesinde bulunan AVM’lere ziyaretlerini sürdüren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da mağaza sahipleri ve çalışanları ile sohbet ederek hayırlı işler diledi. Başkan Yaşar, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine hep birlikte sahip çıkacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.